Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Α.Ν.Α.

Παλληνιακός – Αήττητος Σπάτων 0-2

Published

on

Με δυο τέρματα του Σκούμα που αμφισβητούν «ακόμα» οι γηπεδούχοι κατάφερε να πάρει την νίκη ο Αήττητος Σπάτων μέσα στην Παλλήνη από τον τοπικό Παλληνιακό.

Οι νικητές μπήκαν δυνατά στο ματς και απείλησαν στο 10’ με κεφαλιά του Αλεξίου από σέντρα του Τσέπα με την μπάλα να φεύγει ελάχιστα άουτ, στο 25’ με τoν Λύγκο να σουτάρει από ευνοϊκή θέση και τον Αραχωβίτη να απεκρούει αλλά και στο 35’ όταν η προσπάθεια του Βαγγελή αντιμετωπίσθηκε θετικά από τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων. Στο 40’ ο Παλληνιακός έφτασε κοντά στο γκολ αλλά ο Κύρκος εξουδετέρωσε σουτ του Χαρίση και στην εκπνοή του πρώτη μέρους ο Βαγγελής σκόραρε αλλά βρισκόταν εμφανώς σε αντικανονική θέση με τον ρέφερι της αναμέτρησης να ακυρώνει το τέρμα..

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι πάταγαν καλύτερα στο γήπεδο ειχα την ευκαιρία να σκοράρουν με τον Κοβάνη στο 49’ αλλά τελικά στο 68’ ένα λάθος στην άμυνα ο Σκούμας δεν τους το συγχώρησε και με δυνατό σουτ έγραψε το 0-1.Η συνέχεια επιφύλασσε μονόλογο για την ομάδα της Παλλήνης αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Στην εκπνοή του αγώνα ήρθε και το δεύτερο τέρμα του Σκούμα (φωνάζουν για αντικανονική θέση του σκόρερ οι γηπεδούχοι) που διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα (0-2).

Με λάθη η διαιτησία των Μάλαμα, Σπυρόπουλου και Τζαφόλια Δ.

ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ: Αραχωβίτης, Κούσης, Βλάχος (81’ Μαυράκης), Ελ Γκαμάλ, Καλούδης, Δαραμούσκας (73’ Βυργιώτης), Χαρίσης (65’ λ.τρ. Βασιλαράκης), Υφαντής, Κυριόπουλος, Καστής, Κοβάνης.

ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ: Κύρκος, Αλεξίου (63’ Αλήμπας), Τσέπας, Λαλαούνης, Μωυσιάδης, Σκαφίδας (87’ Κοσμάς), Αρκουμάνης, Βαγγελής, Λύγκος (90’ Μασκλαβάνος), Γκούμας, Σκούμας.

foto-neaepsana.blogspot.gr