Connect with us

stoplekto

Παλικαρίσια πρόκριση ο  Αετός 3-1 τον Ερμή

Published

on

Ο Αετός ήταν τελικά αυτός που ήθελε περισσότερο και πήρε την πρόκριση παλικαρίσια με 3-1 απέναντι σε έναν πολύ αξιόλογο αντίπαλο όπως είναι ο Ερμής.

Είχε πολλές συγκινήσεις το Κορυδαλλιώτικο ντέρμπι  και άρεσε στους φιλάθλους που το παρακολούθησαν .

Οι παίκτες του Αγγελάκη με το σε βάρος τους 0-1 του πρώτου αγώνα μπήκαν αποφασιστικά στο παιχνίδι  και έχασαν δυο πολύ καλές ευκαιρίες στο ξεκίνημα με τους Δρυμούση 3’( απέκρουσε σωτήρια ο Μπαλλής) και Σιδηρόπουλο  12’(κεφαλιά  ελάχιστα άουτ) για να ανοίξουν το σκορ στο 21΄με ψηλοκρεμαστό σουτ του Μπερίσα .

Στο 38’ ήλθε το 2-0. Από σέντρα του Τριανταφυλλίδη ο Δρυμούσης που βρέθηκε μόνος στην μικρή περιοχή με γυριστό σουτ «ζευγάρωσε » τα τέρματα της ομάδας του.

Στο διάστημα του α’ μέρους ο Ερμής βρέθηκε κοντά στο γκολ με τους Τζανιδάκη 16’και Σάμιο 33’.Και στις δυο περιπτώσεις ο νεαρός Καλογεράς ενήργησε θετικότατα…

Στην επανάληψη ο Ερμής ξεκίνησε με στόχο το γρήγορο γκολ που θα του έδινε την πρόκριση . Και τα κατάφερε στο 48’ με πλασέ τον Τζανιδάκη .

Όμως ακόμα και τότε ο Αετός δεν το έβαλε κάτω . Σχεδόν αμέσως μετά( 50’) ο Τριανταφυλλίδης από πλάγια θέση με δυνατό σουτ πέτυχε το τελικό 3-1 που του έδωσε το εισιτήριο της πρόκρισης στα ημιτελικά.

Στην συνέχεια οι νικητές με τον αέρα των δυο τερμάτων  έδειξαν να πατάνε καλύτερα στο γήπεδο , αλλά προς το τέλος προσπάθησαν να διαφυλάξουν την εστία τους. Ο Ερμής πίεσε , βγήκε μπροστά , αλλά την μεγάλη ευκαιρία την έχασε ο Αετός στο 89’  με τον Μπερίσα που θέλησε να τα κάνει όλα μόνος του , αφού προσπάθησε να ντριπλάρει και τον τερματοφύλακα με αποτέλεσμα να «βραχυκυκλώσει » και να χάσει την μπάλα.

Ο διαιτητής Πουλόπουλος είχε να διευθύνει ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι . Αντιμετώπισε κακοπιστία , αλλά τα κατάφερε. Τα λίγα λάθη του δεν επηρέασαν το αποτέλεσμα..

ΑΕΤΟΣ : Καλογεράς,Τσολάκου(86’ Γεωργιάδης) Ξενιτόπουλος, Καφαλίδης, Σύρμας, Σιδηρόπουλος, Τριανταφυλλίδης ( 77’ Μάναλης), Καλλέργης, Μπερίσα, Μούτσας, Δρυμούσης( 87’ Τριαντάφυλλος)

ΕΡΜΗΣ: Μπαλλής, Σταύρου, Μανωλιάς, Τσολάκος, Νταλάκος, Λαζάκης, Τζανιδάκης( 87’ Σιδηρόπουλος) , Μαντούβαλος. Σάμιος, Τρίμπος, Αγγέλου( 77’ Τσατσαρωνάκης)