Connect with us

stoplekto

«Παλικαρίσια» ο Άρης τον Θρίαμβο Χαϊδαρίου

Published

on

Ανατρέποντας το εις βάρος του 1-0 και παίζοντας με δέκα παίχτες από το 27′, ο Άρης Πετρούπολης  νίκησε με 2-1 τον Θρίαμβο Χαϊδαρίου στο Γρηγορίου και προκρίθηκε στους «8» του κυπέλλου ΕΠΣΑ.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 11′ χάρη στον Αποστολόπουλο που αξιοποίησε την μεταβίβαση του Σκεπετάρη. Στο 27′ ο Θρίαμβος κέρδισε πέναλτι. Ο Μπουφίδης ανέτρεψε τον σκόρερ και είδε απευθείας την κόκκινη κάρτα. Το πέναλτι εκτέλεσε ο Μπάκας Παναγιώτης, όμως έστειλε άουτ την μπάλα.

Στο 42′ ήταν η σειρά του Άρη να κερδίσει πέναλτι, όταν ο Μπάκας Αλέξανδρος ανέτρεψε τον Νίκολι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Τσέλα, όμως ο Αργυρόπουλος απέκρουσε στερώντας την ισοφάριση σε 1-1.

Ότι δεν κατάφερε στο 42′ ο έμπειρος σκόρερ, το πέτυχε στο 56′ ύστερα από σέντρα του Λάππα και κεφαλιά «ψαράκι» για το 1-1.

Στο 70′ η ομάδα του Νίκου Παπαρούνη κέρδισε δεύτερο πέναλτι όταν ανετράπη ο Τσαγιάννης. Το σκηνικό ήταν το ίδιο, καθώς ο Μπάκας Παναγιώτης έστειλε για δεύτερη φορά την μπάλα άουτ.

Τη λύση έδωσε ο Κυριαζής στο 81′ σκοράροντας ένα υπέροχο τέρμα με εκτέλεση φάουλ από τα 25 μέτρα στέλνοντας την μπάλα συστημένη στο «παραθυράκι» του Αργυρόπουλου και τον Άρη στην επόμενη φάση του θεσμού.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Κατοίκος Κ., Σταυρόγλου Δ., Αργυρός Π.

ΑΡΗΣ (Αλέξης Γκλεγκλές): Τζαφάι, Παναγιωτίδης, Χαλιάσος, Μπουφίδης, Νίκολι, Λάλα, Παούρης, Ντούλας (41′ λ.τρ. Λάππα), Τζαμαλής (90′ Κρητικός), Κυριαζής (90+4′ Ζούκας), Tσέλα.

ΘΡΙΑΜΒΟΣ (Νίκος Παπαρούνης): Αργυρόπουλος, Μπάκας Α. (83′ Παπαναστασίου), Υφαντής, Κανελλόπουλος, Μαούνης, Μπανιάς, Τσαγιάννης, Τσιούλος Π., Αποστολόπουλος, Σκεπετάρης (59′ Κακλαμάνος), Μπάκας Π. (77′ Ρούπι).