Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.Ν.Α.

“Παλικάρι” στον Ωρωπό ο Παμπαιανικός

Published

on

Σπουδαία νίκη στον Ωρωπό πέτυχε ο Παμπαιανικός, επικρατώντας 2-3 της τοπικής ομάδας. Το συγκρότημα του Ηλία Τριανταφύλλου παίζοντας ουσιαστικά στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα πήρε τους τρεις βαθμούς. Ο Ωρωπός περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο και πέρα από τα δύο γκολ που πέτυχε δεν είχε άλλες ευκαιρίες και απογοήτευσε τους φιλάθλους του.

Στο 7΄ μακρινό σουτ του Λάπα κατέληξε απελπιστικά άουτ. -Στο 14΄ σουτ του Λαγού πέρασε ελάχιστα άουτ. -Στο 24΄ απευθείας φάουλ του Selvija έδιωξε σε κόρνερ ο Ντέρκα. –

Στο 36΄ έγινε το 0-1, όταν πέντε παίκτες του Παμπαιανικού έφυγαν στην αντεπίθεση με τρεις αντιπάλους, άλλαξαν μεταξύ τους τη μπάλα με ωραίους συνδυασμούς, ο Τσιτιμάκης έστρωσε στο Λαλαούνη, ο οποίος με δυνατό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Ντέρκα.

Στο 53΄ δυνατό σουτ του Selvija απέκρουσε ο Ντέρκα. -Στο 73΄ ισοφάρισε ο Ωρωπός όταν σε κόρνερ του Φιλλή ο Λάπα με καφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Ομουρίδη.

Στο 76΄ ο Παπασωτηρίου έβγαλε μπαλιά στον Λαγό, ο οποίος απέφυγε τον Κατερίνη και φτάνοντας απέναντι από τον Ντέρκα πάσαρε στον αμαρκάριστο Selvija ο οποίος με ωραίο σουτ σημείωσε το 1-2.

Στο 77΄ και ενώ οι παίκτες του Παμπαιανικού πανηγύριζαν το 1-2, ο Βολιώτης κλώτσησε τη μπάλα με δύναμη στον Παπασωτηρίου και ο διαιτητής του έδειξε την κόκκινη κάρτα.

Στο 80΄ ο Selvija με απευθείας φάουλ έγραψε το 1-3. -Στο 83΄ σε σουτ του Λάπα ο Παπασωτηρίου έδιωξε την μπάλα πριν περάσει τη γραμμή τέρματος του Ομουρίδη.

Στο 86΄ ο Τσιγάρας με σουτ έστειλε τη μπάλα στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Ωρωπού. -Στο 87΄ ο Φιλλής σούταρε, ο Ομουρίδης δεν συγκράτησε τη μπάλα και σημειώθηκε το 2-3. -Στο 89΄ και στο 90΄ με δύο σουτ ο Κτίστης δεν κατάφερε να νικήσει τον Ντέρκα.

Διαιτητές: Μιχ. Μαλαμάς– Χ. Γκούβας, Νικ. Νίκας.

ΩΡΩΠΟΣ (Τζιόμαλλος): Ντέρκα, Σκαρμούτσος, Αμπάζι, Κατερίνης, Βολιώτης, Μπραχιμάι, Στεφανής(32΄λ.τρ. Π. Γιουνάς), Ευφραιμίδης(75΄ Ι. Κανάρης), Φιλλής, Ν.Κανάρης (64΄ Κατσικάς), Λάπα.

ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ (Τριανταφύλλου): Ομουρίδης, Κοτροζίνης, Αντωνόπουλος(66΄ Κατσίμπρας), Πήττας, Παπασωτηρίου, Χατζής, Selvija(85΄Κτίστης), Γκόμπλιας, Λαλαούνης, Λαγός, Τσιτιμάκης(71΄ Τσιγάρας).

Γ.ΠΑΠ.

oropos pampaianikos3 oropos pampaianikos2 oropos pampaianikos1