Connect with us

8ος Όμιλος

Παλαιόχωρα: Συνάντηση Μαγκαφίνη-διοίκησης μετά το ματς με τον Ο.Φ.Ι

Published

on

Στη.. μάχη του Κυπέλλου Ερασιτεχνών ρίχνεται την Τετάρτη η Παλαιόχωρα αφού φιλοξενείται στο Βουζουνεράκειο από την Ιεράπετρα.

Τα προβλήματα πάντως είναι πολλά αφού ερωτηματικό αποτελεί η συμμετοχή των Αντώνη Μανουσάκη, Κερμενίδη, Καζαντζίδη και Λάσπαντζη, ενώ εκτός μάχης έχουν τεθεί οι Μεντίνα και Βγροτς που αποχώρησαν από το σύλλογο.Οι Χανιώτες μετά από περίπου 1 μήνα επιστρέφουν σε αγωνιστική δράση και η κατάσταση που θα παρουσιαστούν αποτελεί ερωτηματικό. Αυτό αποτυπώνεται από τη δήλωση που παραχώρησε ο προπονητής της ομάδας, Δημήτρης Μαγκαφίνης, ο οποίος μέσω της “ΩΡΑΣ των σπορ” αναφέρθηκε στο ματς λέγοντας:.

“Είναι ένα ματς που παίζουμε με μια ομάδα που είναι πιο έτοιμη από εμάς αφού έπαιξε και Σουπερ Καπ. Θα δώσω ευκαιρίες σε κάποια παιδιά αφού έχουμε και απουσίες. Θα πάμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα”.

Τέλος θα πρέπει να σημειωθεί ότι με τη λήξη του αγώνα με τον Ο.ΦΙ θα υπάρξει συνάντηση της διοίκησης με τον προπονητή από τη Θάσο όπου θα συζητηθεί το ενδεχόμενο συνεργασίας και την επόμενη σεζόν.