Connect with us

8ος Όμιλος

Παλαιόχωρα-Μυλοπόταμος 1-0

Published

on

Το “χρυσό” γκολ για την ομάδα του Δημήτρη Μαγκαφίνη σημειώθηκε στο 33ο λεπτό όταν από τη σέντρα του Σαμαρά για τον Κερμενίδη, ο τελευταίος έπιασε το σουτ, ο Κελαϊδής απέκρουσε, αλλά στην εξέλιξη της φάσης, ο Δήμος Μανουσάκης από κοντά πλάσαρε εύστοχα, χαρίζοντας το προβάδισμα στην Παλαιόχωρα, το οποίο διατηρήθηκε μέχρι το τέλος.

Σε γενικές γραμμές το παιχνίδι δεν είχε πολλές φάσεις, με την ΑΕ Μυλοποτάμου από την πλευρά της να έχει στο β’ ημίχρονο κυρίως κάποιες δικές της ευκαιρίες για να φτάσει στο 1-1 και στην απόσπαση του θετικού αποτελέσματος, χωρίς όμως να τα καταφέρει.

Σε κάθε περίπτωση, είναι ένα σπουδαίο αποτέλεσμα για την Παλαιόχωρα, η οποία πλέον θέτει πραγματικά τις βάσεις για να εκπληρώσει το μεγάλο της στόχο και να παραμείνει στην Γ’ Εθνική.

ΦΑΣΕΙΣ/ΓΚΟΛ

8′ Σέντρα του Καζαντζίδη για τον Δρακάκη που πιάνει την κεφαλιά από καλή θέση και η μπάλα καταλήγει άουτ.
21′ Ατομική προσπάθεια από τον Βιτώρο που κάνει το σουτ έξω από την περιοχή, αποκρούει ο Πονηρός. Στη συνέχεια της φάσης, η μπάλα φτάνει στον Ξαγοράρη που σουτάρει ελάχιστα έξω από το οριζόντιο δοκάρι.
33′ (1-0) Σέντρα από τον Σαμαρά για τον Κερμενίδη που πιάνει το σουτ, ο Κελαϊδής αποκρούει, αλλά από κοντά ο Δήμος Μανουσάκης ανοίγει το σκορ για την Παλαιόχωρα.
40′ Εκτέλεση φάουλ από τον Βιτώρο, ο Μποτωνάκης δεν καταφέρνει να πιάσει την κεφαλιά.
41′ Πλασέ από τον Δήμο Μανουσάκη, η μπάλα βρίσκει στον Δροσάκη και καγταλήγε3ι σε κόρνερ.
42′ Δυνατό σουτ από τον Κερμενίδη, μπλοκάρει ο Κελαϊδής.
64′ Eκτέλεση φάουλ από τον Μυρθιανό, η μπάλα περνά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
65′ Σέντρα από τον Πιτσόκο προς την περιοχή της Παλαιόχωρας, οι αμυντικοί αποκρούουν σε κόρνερ.
73′ Ο Βαρούχας πραγματοποιεί δυνατό σουτ, η μπάλα περνά άουτ.
82′ Απευθείας εκτέλεση φάουλ από τον Δρακάκη μπλοκάρει ο Κελαϊδής.

Διαιτητής: Κρασαγάκης (Ηρακλείου)
Βοηθοί: Γαρεφαλάκης-Μαυραντωνάκης (Ηρακλείου)

Κίτρινες κάρτες: Παπαδόπουλος (16′), Σαμαράς (38′), Καζαντζίδης (40′)

Παλαιόχωρα (Δημήτρης Μαγκαφίνης): Πονηρός, Καζαντζίδης, Σαμαράς, Παπαδόπουλος, Κορνελάτος, Μανουσάκης Α., Λάσπατζης (65 Βργκοτς), Μαζιώτης (90’+5′ Θεοδωράκης), Δρακάκης, Μανουσάκης Δ. (88′ Βασιλείου), Κερμενίδης (76′ Κοντογιάννης)

ΑΕ Μυλοποτάμου (Γιώργος Κόλτζος): Κελαϊδής, Πιτσόκος, Σιορές (58′ Μυρθιανός), Μποτωνάκης, Δροσάκης (58′ Κιάσσος) Βιτώρος (46′ Μάστορας), Σηφάκης, Μερτίρι, Ξαγοράρης, Σκουλούδης (58′ Βαρούχας) Δελήμπασης

Πηγή athlitiko.gr

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply