Connect with us

6ος Όμιλος

Παίκτες Ιωνικού: “Παλεύουμε μόνοι μας κόντρα σε όλους και σε όλα”

Published

on

Με ανακοίνωση που εξέδωσαν οι ποδοσφαιριστές του Ιωνικού ουσιαστικά εκφράζουν την αγανάκτηση τους για τα όσα συμβαίνουν τους τελευταίους μήνες στην ομάδα.

Οι ίδιοι κάνουν λόγο πως η φετινή σεζόν είναι αρκετά δύσκολη αφού η ομάδα δεν παρέχει τις βασικές προϋποθέσεις για να λειτουργήσει εύρυθμα το ποδοσφαιρικό τμήμα, υπογραμμίζοντας ότι αυτό δεν αποτελεί καμία δικαιολογία, ώστε να μην αναλάβουν τις ευθύνες τους, λέγοντας ότι στο τέλος της χρονιάς θα δώσουν το παρών για να δουν τι έχουν καταφέρει.

Αναλυτικά, το κείμενο:”

Εμείς οι ποδοσφαιριστές σεβόμενοι τον κόσμο,τη φανέλα και την ιστορία της ομάδας του Ιωνικού και έχοντας ξεπεράσει πια τα όρια μας εδώ και μήνες αποφασίσαμε έστω και καθυστερημένα από κοινού να προβούμε σε αυτή την ανακοίνωση ώστε να γνωρίζουν όλοι την κατάσταση που βιώνουμε από το καλοκαίρι. Σε πρωτοφανή γεγονότα που δεν αρμόζουν σε έναν τεράστιο σύλλογο όπως ο Ιωνικός εμείς είμαστε εδώ,κάθε μέρα,πιστοί στο έργο το δικό μας αλλά και του προπονητή μας χωρίς να έχουμε δημιουργήσει το παραμικρό πρόβλημα,παλεύοντας κυριολεκτικά μόνοι μας κόντρα σε όλους και σε όλα παίζοντας κάθε Κυριακή απροστάτευτοι από όλες τις μεριές. Σε μια χρονιά που η ομάδα δεν μας παρέχει ούτε τα βασικά(αγωνιστικά,εξωαγωνιστικά,λειτουργικά αλλά και θέματα ασφάλισης και υγείας) ευελπιστούμε έστω και την ύστατη ώρα να αναλάβουν οι αρμόδιοι τις ευθύνες τους. Και για να μην προτρέξει κανένας πονηρός και σκεφτεί πως πάμε να αποποιηθούμε τις ευθύνες που μας αναλογούν,εμείς θα είμαστε εδώ μέχρι και το τέλος του πρωταθλήματος για να κάνουμε το καθήκον μας. Αρχής γενομένης από τον αγώνα του Σαββάτου,όλοι μαζί,μια γροθιά,ποδοσφαιριστές,προπονητικό τιμ και κόσμος για να φτάσουμε στο στόχο μας.