Connect with us

8ος Όμιλος

Πίτσος: “Είμαστε σε καλό δρόμο ώστε να πορευτούμε μαζί με το Γιούχτα στην Γ’ Εθνική”

Published

on

Για δεύτερη φορά ο Μηνάς Πίτσος γίνεται στο ίδιο… έργο θεατής. Η παρουσία του στον πάγκο του Γιούχτα έχει συνδεθεί άρρηκτα με τη λέξη… επιτυχία αφού ο ίδιος φέτος πανηγύρισε για δεύτερη φορά την κατάκτηση του πρωταθλήματος στο Ηράκλειο με τους Αρχανιώτες.

Ο νεαρός προπονητής που αποτελεί έναν απ’ τους πιο επιτυχημένους Ηρακλειώτες κόουτς έδειξε για ακόμη μια φορά τις αδιαμφισβήτητες ικανότητες του αφού δημιούργησε μια ομάδα με αρχή, μέση και τέλος που έπαιξε ανταγωνιστικό ποδόσφαιρο και πήρε από νωρίς τη διαφορά που έπρεπε ώστε να καταφέρει η ομάδα του να κόψει πρώτη το νήμα στην Α1 ΕΠΣΗ.

Ο ίδιος με δηλώσεις του αναφέρθηκε στην πορεία της ομάδας του λέγοντας: “Πιστεύω ότι ήμασταν κυρίαρχοι στο πρωτάθλημα. Είχαμε άξιο ανταγωνιστή τουν ΠΑΝΟΜ με αρκετές μεταγραφές και πλούσιο ρόστερ, αλλά πιστεύω ότι ήμασταν η πιο σταθερή και οργανωμένη ομάδα του πρωταθλήματος και επιστρέψαμε από νωρίς στην Γ’ Εθνική μετά από τρια χρονια απουσίας. Είναι η δεύτερη φορά που πανηγυρίζουμε άνοδο εγώ και ο συνεργάτης μου ο Άγγελος Κασσωτάκης και αυτό μας κάνει χαρούμενους”.

Ερωτηθείς εάν θεωρεί ότι η επόμενη ημέρα δείχνει ότι θα παραμείνει στην τεχνική ηγεσία των Αρχανιωτών ο ταλαντούχος και επιτυχημένος κόουτς είπε:’ ‘Θεωρώ ότι επειδή ήταν άψογη η συνεργασία με τους ανθρώπους, περιμένω να γίνει μια συνάντηση αλλά μέχρι στιγμής και οι δυο πλευρές είμαστε σε καλό δρόμο για να χαράξουμε κοινή πορεία. Ανεβαίνουμε πιο… διαβασμένοι στην κατηγορία και σίγουρα πιστεύω ότι πρέπει να ενισχυθούμε με παίκτες από το Ηράκλειο αφού θεωρούμε ότι υπάρχει καλό υλικό όσον αφορά το ποδόσφαιρο του Ηρακλείου”.