Connect with us

3ος Όμιλος

Πήρε τρεις η Καλαμάτα

Published

on

Τρεις μεταγραφές πραγματοποίησε σήμερα η Καλαμάτα καθώς πρόσθεσε στο ρόστερ της τους Άρη Θωμά, Αλέξανδρο Χαλκιαδάκη και Κώστα Καμένο.Ο Χαλκιαδάκης είναι 25 ετών ακραίος μπακ, τα τελευταία χρόνια έπαιζε σε ομάδες της Κρήτης, τον Γιούχτα και τον Ηρόδοτο και θεωρείται πως είναι σε θέση να καλύψει το αριστερό άκρο της άμυνας της ομάδας τη νέα χρονιά. Ο Άρης Θωμάς, είναι 25 ετών τερματοφύλακας, πέρυσι έπαιξε σε Θύελλα Πατρών και Γλυφάδα ενώ στο παρελθόν έχει παίξει σε Βάρδα, Τριταϊικό, Θύελλα Πατρών, Διαγόρα Βραχνέϊκων, Παναγιάλειο, Ζάκυνθο, Παναχαϊκή. Ο Κλάδης πιστεύει πολύ στην αξία του και λογικά προορίζεται για βασικός τερματοφύλακας της “Μαύρης Θύελλας”. Ο 20χρονος επιθετικός Κώστας Καμένος προέρχεται από την ομάδα Νέων του Παναιτωλικού και έχει πολύ καλές συστάσεις. Και οι τρεις βρέθηκαν σήμερα στο Δημοτικό Στάδιο και έκαναν την πρώτη τους προπόνηση με τους «μελανόλευκους».

Στο Στάδιο βρέθηκε την Πέμπτη για πρώτη φορά και ο Κεϊτά ο οποίος όλα δείχνουν ότι θα είναι στο ρόστερ της Μεσσηνιακής ομάδας και τη νέα χρονιά. Μεταγραφή αναμένεται να υπάρξει και αύριο στην “Μαύρη Θύελλα” καθώς η διοίκηση είναι σε προχωρημένες επαφές με έμπειρο μεσοεπιθετικό.

Φιλικά με Πάμισο, Ολυμπιακό Γυθείου

Στο μεταξύ ο Κώστας Κλάδης σχεδιάζει το πρόγραμμα των φιλικών αγώνων της ομάδας. Το πρώτο φιλικό θα είναι πιθανότατα με τον Ολυμπιακό Γυθείου ενώ η Καλαμάτα θα παίξει και με τον Πάμισο, μάλλον στις 19 Αυγούστου.
Πηγή: eleftheriaonline