Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Πήρε το ντέρμπι ο Γ.Σ. Αργυρούπολης

Published

on

 Ο Γ.Σ. Αργυρούπολης χαμογέλασε στο μεγάλο ντέρμπι του 2ου ομίλου της Α’ ΕΠΣΑ καθώς επικράτησε της Αγίας Παρασκευής με 1-0 και διατήρησε τις ελπίδες του για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Οι οράνιε μετά την ήττα που γνώρισαν την προηγούμενη εβδομάδα από τον Χαραυγιακό, παρουσιάστηκαν αυτη τη φορά διαβασμένοι στο γήπεδο και δείχνοντας υπομονή στο παιχνίδι τους κατάφεραν να φτάσουν στο τρίποντο χάρις σε γκολ που σημείωσε 1′ πριν την ολοκλήρωση του αγώνα ο Κώστας Δρακοντίδης. Από την άλλη η Σάντα αποχαιρέτησε οριστικά τον τίτλο τρεις αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος αφού απέχει πλέον επτά βαθμούς από το πρωτοπόρο Αιγάλεω.

Γ.Σ. ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ (Γιάννης Λεβέντης) Τσιτσίλιας, Τσάκαλος, Παπαντωνάκης (61′ Μπουσουλόπουλος), Παπαντωνάκης Ε., Παλόγλου, Ντούβλης (76′ Στεφανιδάκης), Λεβέντης Δ., Υφαντής, Αγγελόπουλος (60′ Γιαννακούλας), Κοκκινέλης, Δρακοντίδης.

ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (Κώστας Δράμπαλης-Άγης Πασάς), Δράμπαλης, Τζίτζης, Κωνσταντινου Ν., Καραπιπέρης, Σκόνδρας, Τσώνης, Μυλωνάς (56′ Αλευρής), Λάσκαρης, Νταουτάι, Πασάς (77′ Κωνσταντίνου Ι.), Κουτσογιαννόπουλος (69′ Βουλωμένος).

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply