Connect with us

Uncategorized

Πήρε βαθμό στον ΠΑΣ ο Πανιώνιος 0-0.

Published

on

Σε ένα ματς με ελάχιστες φάσεις ΠΑΣ Γιάννινα και Πανιώνιος έδωσαν βαρύτητα στην εξουδετέρωση του αντιπάλου και τα κατάφεραν. Οι γηπεδούχοι είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων από ξεκίνημα και ειδικά μετά την φάση της αποβολής.

 

Στο 40ο λεπτό ο Όμο αντίκρισε απευθείας την κόκκινη κάρτα από τον διαιτητή Ζαχαριάδη για την ενέργεια του να χτυπήσει εκτός φάσης τον Κειτά. Ωστόσο οι παίκτες του Ντεμόλ δεν μπορούσαν να δημιουργήσουν φάσεις και με τους φιλοξενούμενους να κλείνονται ακόμα περισσότερο το 0-0 δεν μπορούσε να αλλάξει.

 

Να σημειωθεί πως αυτό ήταν το 12 εκτός έδρας ματς του Τάκη Λεμονή στον πάγκο του Πανιωνίου, με τον Έλληνα τεχνικός να έχει γνωρίσει μόνο δύο ήττες!

 

ΠΑΣ Γιάννινα (Στεφάν Ντεμόλ): Κηπουρός, Μπουζίντ, Κώτσιος, Βάντερσον, Λίλα, Κεϊτά (64΄Μπαγκαγιόκο), Τζημόπουλος, , Ντε Βινσέντι, Γεωργίου (83΄ Τζάνης), Μπεσέρα (64΄Ζαϊρί), Μπακαγιόκο

 

Πανιώνιος (Τάκης Λεμονής): Ελευθερόπουλος, Κβιρκβέλια, Όμο, Ρόκας, Κουμορτζί, Σιόβας, Γουνδουλάκης (65΄ Σάμαρης), Τσότσαλιτς, Πετκάκης, Κούτσι (90΄ Αυλωνίτης) Ριέρα (83΄Σκέμπρι)

newsit.gr

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply