Connect with us

3ος Όμιλος

Πήγαν σπίτι του Ρονιώτη

Published

on

Είκοσι φίλαθλοι του Παναργειακού βρέθηκαν έξω από το σπίτι του Νικου Ρονιώτη το απόγευμα της Κυριακής, στην ύστατη προσπάθεια για να τον μεταπείσουν να επιστρέψει και να βοηθήσει την αγαπημένη τους ομάδα!

 

Εκείνη την στιγμή στο σπίτι βρισκόταν μόνο ο πατέρας του ο οποίος και μόλις αντίκρυσε τους φιλάθλους ήταν φανερά συγκινημένος. Συνομίλησε μαζί τους τους είπε πως νιώθει πικρία για το πως αντιμετωπίστηκε και αυτός αλλά και ο υιός του. Τους ενημέρωσε ότι ο Νικος Ρονιώτης απουσίαζε αλλά οι φίλαθλοι του Παναργειακού δεν αποχώρησαν και τον περίμεναν να επιστρέψει.

Όταν λοιπόν επέστρεψε στο σπίτι, τον υποδέχθηκαν με επιφωνήματα και του ζήτησαν να επανεξετάσει την απόφαση που έχει πάρει να μην ξανα ασχοληθεί με τον Παναργειακό. Ο κ. Ρονιώτης, επανέλαβε και αυτός ότι νιώθει πικρία αλλά και ότι συνάντησε πολλή… βρωμιά στην προσπάθεια που έκανε για το καλό του Παναργειακού αλλά δεν το περίμενε να δει τόσα άσχημα πράγματα.

Του ζήτησαν να παρευρεθεί στην γενική συνέλευση της Δευτέρας στο επιμελητήριο αλλά δεν τους υποσχέθηκε τίποτα, το άφησε ανοικτό. Οι φίλοι του Παναργειακού φεύγοντας του είπαν πως η αγάπη τους αλλά και η εκτίμηση τους στο πρόσωπο του αλλά και της οικογενείας του είναι μεγάλη και ότι και να γίνει αυτό δεν θα πάψει να ισχύει.

Τώρα πλέον μένει να δούμε τι θα πράξει ο κ. Ρονιώτης και αν αυτή η κίνηση των οπαδών θα φανεί καταλυτική για να του αλλάξουν γνώμη και να ξαναηγηθεί της μεγάλης ομάδας των Λύκων.
Πηγή: parapolitikaargolida