Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Πέρασε από το Φάληρο ο Ολυμπιακός Λιοσίων

Published

on

Μπορεί να δέχτηκε πίεση στα τελευταία λεπτά αλλά ο Ολυμπιακός Λιοσίων επικράτησε του Παλαιού Φαλήρου με 3-2 εκτός έδρας. Οι ερυθρόλευκοι άνοιξαν το σκορ με σουτ του Ρεζτσόβ από πλάγια θέση στο 13′ και έκλεισαν το ημίχρονο στο 2-0 χάρις την άψογη εκτέλεση φάουλ του Παπανικολάου τέσσερα λεπτά αργότερα ενώ οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι στο 30′ με τον Γιαννακόπουλο. Στο δεύτερο μέρος, οι φιλοξενούμενοι έχασαν αρκετές φάσεις, ο Ζέλο πέτυχε το 3-0 με ωραίο πλασέ στο 50′, όμως οι γηπεδούχοι δεν πτοήθηκαν και πίεσαν για την ανατροπή. Πρώτα, ο Κωνσταντινίδης μείωσε σε 3-1 στο 63′ και στο 70’ο Ντεκίδης έστειλε την μπάλα στο δοκάρι. Η πίεση συνεχίστηκε αλλά το Φάληρο μείωσε μόνο σε 3-2 με πλασέ του Ντεκίδη στο 93′.

Π.Φάληρο (Π.Κυριακουλέας): Κάρσος, Σακελλαρίου, Καλογερόπουλος, Γερακάρης, Τσάφος, Γιαννακόπουλος (80′ Τζάμος), Κέντρος, Κωνσταντινίδης, Καραγιάννης (22′ Νικηφοράκης), Ντεκίδης, Ζαμπάρας (65′ Σφενδύλης).

Ολυμπιακός (Λ.Αλεξάκης): Στουραϊτης, Δούκας, Κάσσος, Καρίτζης, Γιάκας, Ζέλο, Ρεζτσόβ, Λέκκας, Βελέντζας (5′ λ.τρ. Σταματάκης, 77′ Νικολόπουλος), Παπανικολάου (70′ Κωνσταντινίδης).

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply