Connect with us

Ε.Π.Σ.Α

Πέρασε από την Γλυφάδα ο Απόλλων Χαλανδρίου

Published

on

Εύκολο απόγευμα είχε στην Γλυφάδα ο Απόλλωνας Χαλανδρίου, αφού επικράτησε 3-0 της τοπικής Ένωσης με τρία γκολ στο δεύτερο ημίχρονο. Συγκεκριμένα, ο Παπουτσής εξελίχθηκε σε πρωταγωνιστή πετυχαίνοντας δύο πανομοιότυπα γκολ στο 47′ και το 80′. Στο 47′ πήρε το ριμπάουντ από την απόκρουση του Οικονομόπουλου σε σουτ του Παναγιώτου ενώ στο 80′ βρέθηκε πάλι στην ίδια θέση και με προβολή σκόραρε ξανά μετά από απόκρουση του νεαρού πορτιέρο σε κεφαλιά του Γαλανόπουλου. Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε από κοντά στο 88′ ο Κωνσταντάκης κι ενώ λίγο νωρίτερα ο Βλάχος αποχώρησε τραυματίας (πιθανό κάταγμα στο καρπό) αφήνοντας με δέκα τον Απόλλωνα λόγω έλλειψης αλλαγών. Πλέον, οι ‘κυανόλευκοι’ περιμένουν την έκβαση του ζευγαριού Κηπούπολη-ΑΕ Ιλίου.

Διαιτητές: Φωτόπουλος Ν., Χαλδαίος Ι., Δημητρακόπουλος Θ.

ΑΕ Γλυφάδας: Οικονομόπουλος, Μαρτίνος Ι. (40′ Γαλανόπουλος), Ουρσίνι, Τσαγκάρης, Μαρτίνος Α., Κυριαζής, Βογιαζίδης (54′ Συροθανάσης), Μίτρε, Σμπυράκης (67′ Σταματόπουλος), Ζαχαράτος, Τσακαλάκης.

Απόλλων: Σύρακας, Βλάχος, Βλογιανίτης (70′ Τσεσμελής), Κοτσαύτης, Γαλανόπουλος, Παναγιώτου, Παπουτσής, Λυμπερόπουλος Π. (81′ Οικονόμου), Ισμέρης, Κανδεράκης, Λυμπερόπουλος Κ. (76′ Κωνσταντάκης).