Connect with us

stoplekto

Πέρασαν πολλά μηνύματα Μπότεφ και Νέα Πέραμος…

Published

on

Στην Φιλιππούπολη της Βουλγαρίας βρέθηκαν το τετραήμερο για δεύτερη φορά σε διάστημα ενός χρόνου οι Παλαίμαχοι της Νέας Περάμου,προκειμένου να αντιμετωπίσουν σε φιλικό αγώνα τους ομολόγους τους της Μπότεφ.

Το γεγονός αυτό, καταδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο τις άψογες σχέσεις που υπάρχουν μεταξύ των δύο ομάδων,που συναντήθηκαν εντός αγωνιστικού χώρου για τρίτη φορά.

Να σημειωθεί ότι με την παρουσία τους ενίσχυσαν την αποστολή της Νέας Περάμου, οι παίκτες απο τον Βύζαντα Μεγάρων(Κάμπαξης,Βασίλαινας,Γεωργακής,Φουρνάρης) απο τα Βάγια οι Τσίκεζας,Τσέλος, απο τον Βόλο οι Σαραφίδης,Κωφίδης,Παρίσης,απο τα Καλάβρυτα ο Χούλιαρης,απο την Πάτρα ο Σκόνδρος, και απο το Χαιδάρι ο Χατζηδάκης.

Για την ιστορία οι Παλαίμαχοι της Μπότεφ επικράτησαν 5-2. Σκόραραν οι(Σκόνδρος,Παρασκευάς).Αγωνίστηκαν οι: Χατζηδάκης,Σαραφίδης,Γεωργακής,Σκόνδρος,Τσέλος,Βασίλαινας,Τσίκεζας,Κάπαξης,Χουλιάρας,Κωφίδης,Γραμματικός,Φουρνάρης,

Παρασκευάς,Καρομένος,Χαρίτος.

Την αποστολή συνόδευσαν οι: Ηλίας Παπαδάς(αντιπρόεδρος ΕΠΣΒ) και οι Αθανάσιος Παπαδάς,Φίλιππος Παρίσης,Αποστόλης Τζοβάρας,Δημήτρης Τσιγκέλης,Νίκος Πετρόπουλος.

ΜΙΚΡΑ-ΜΙΚΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ

***Παρά το γεγονός ότι την παραμονή του αγώνα έβρεχε συνεχώς,ο καιρός κατά την διάρκεια του μάτς ήταν ιδανικός,γεγονός που βοήθησε τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών.

***Πρίν την έναρξη του παιχνιδιού προηγήθηκε περίπατος της αποστολής στην παλιά πόλη και στη νέα πόλη της Φιλιππούπολης,όπου είχαν την ευκαρία να προσκυνήσουν τον χριστιανικό ναό Αγ.Κωνσταντίνου και Ελένης.

***Μετά την λήξη του αγώνα,οι παλαίμαχοι της Μπότεφ παρέθεσαν γεύμα προς τους ομολόγους τους όπου διασκέδασαν απο κοινού και απέδειξαν για μια ακόμα φορά ότι το ποδόσφαιρο και γενικότερα ο αθλητισμός ενώνει.

ΑΝ.ΤΣ.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply