Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Πέρασαν από τα Λιόσια τα Σούρμενα

Published

on

Τη πρώτη εκτός έδρας νίκη τους στο 2015 πανηγύρισαν τα Σούρμενα μετά το 1-0 κόντρα στον Ολυμπιακό Λιοσίων. Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλύτερα και στο 20′ απείλησαν πρώτοι με τον Δημογιάννη να στέλνει τη μπάλα στο δοκάρι του Στουραϊτη. Εννιά λεπτά αργότερα ο Πετρίτσης βρήκε με κεφαλιά-πάσα τον Χατζηγεωργίου και αυτός επίσης με κεφαλιά άνοιξε το σκορ. Το αποτέλεσμα δεν άλλαξε μέχρι το τέλος παρά τη μεγάλη χαμένη ευκαιρία των ερυθρόλευκων στο 47′ όταν η κεφαλιά του Λέκκα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Ασλάνογλου.

Μετά από πέντε παιχνίδια ηττήθηκαν οι γηπεδούχοι που έμειναν στους 25 βαθμούς ενώ οι ”ροσσονέρι” ανέβηκαν στους 28 και την δέκατη θέση.

Ολυμπιακός (Λ.Αλεξάκης): Στουραϊτης, Δούκας, Κάσσος, Καρίτζης, Γιάκας (70′ λ.τρ. Κωνσταντινίδης), Ζέλο, Ρεζτσόβ, Λέκκας, Βελέντζας (2′ Σταματάκης, 62′ Μηλιώνης), Παπανικολάου, Κίτσιος.

Σούρμενα (Μ.Κάτσικας): Ασλάνογλου, Πρέκας, Κοντιμπάς, Ακριτίδης, Τσακύρης, Μπουγιούκος, Θεοδώρου (85′ Μεττλίου), Μανωλιάδης, Πετρίτσης (62′ Γιαννόπουλος), Χατζηγεωργίου (90′ Τσικριτέας), Δημογιάννης.

Photo: Sportifico.gr 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply