Connect with us

stoplekto

Πέντε παίκτες έφυγαν από τον Αετό Κορυδαλλού

Published

on

Στα πλαίσια του σχεδιασμού της νέας  χρονιάς στον Αετό Κορυδαλλού  αποφασίστηκε η λύση της συνεργασίας με τους ποδοσφαιριστές Γιώργο Δρίβα, Κώστα Μηλιώνη , Χρήστο Ξενιτόπουλο, Βασίλη Σταύρου, Τάσο Φλέγκα, τους οποίους η διοίκηση ευχαριστεί για την προσφορά τους και τους εύχεται καλή συνέχεια.

Εντός των ημερών θα ανακοινωθούν ανανεώσεις , του βασικού κορμού της ομάδας καθώς και οι νέες προσθήκες.

  1. Ο Νίκος Κανελλόπουλος θα είναι ο άμεσος συνεργάτης του Λουκά Κάλλα στην τεχνική ηγεσία.

Το τιμ  της ομάδος  συμπληρώνει ο φυσιοθεραπευτής Δημήτρης Γκρέκος τους οποίους πλαισιώνει ο επί σειρά ετών έφορος Χρήστος Μουτάφης .

       Άμεσα θα ανακοινωθεί και ο προπονητής τερματοφυλάκων.

Σε τουρνουά στην Πάτρα η ακαδημία του Αετού Κορυδαλλού

     Στο τουρνουά “PRIMAVERA YOUTH 2018″ που διεξάγεται στην Πάτρα από 16 – 18 Ιουνίου παίρνει  μέρος η Ακαδημία του Αετού Κορυδαλλού.

     Η αποστολή η οποία αποτελείται από τρία (3) τμήματα (δύο (2) παιδικά (U15) και ένα (1) προπαιδικό (U13)) και συνολικά σαράντα οκτώ (48) αθλητές  αναμένεται να επιστρέψει   το βράδυ της Δευτέρας 18

     Την αποστολή συνοδεύουν  ο Τεχνικός Διευθυντής της Ακαδημίας Βασίλης Τζανακάκης ως αρχηγός αποστολής και οι συνοδοί – προπονητές Μικρόπουλος Θράσος, Αγγελάκης  Παναγιώτης, Δρόσος  Ρένος, Κανελλόπουλοος  Νίκος και Μανικιώτης  Νίκος καθώς και αρκετοί γονείς.

     Η διαμονή γίνεται  στο HOTEL POSEIDON PALACE” 5* λίγο έξω από την Πάτρα ενώ τα παιχνίδια  διεξάγονται σε γήπεδα με φυσικό και συνθετικό χλοοτάπητα τα οποία βρίσκονται μέσα και έξω από την Πάτρα.