Connect with us

6ος Όμιλος

Πέλοπας Κιάτου-Ασπρόπυργος 0-1

Published

on

Πιο εύκολη απ’ ‘οσο αναμένονταν ήταν η νίκη που πανηγύρισε ο Ασπρόπυργος στο Κιάτο επί του Πέλοπα επικρατώντας με 1-0.

Το τέρμα του Χαϊκάλη στο 28′ αρκούσε προκειμένου η ομάδα της Δυτικής Αττικής να πάρει τους τρεις βαθμούς και να παραμείνει εκτός επικίνδυνης ζώνης.

Πλέον, στο τελευταίο ματς με το Κερατσίνι θα κριθεί το μέλλον της νεοφώτιστης ομάδας, αφού σε περίπτωση νίκης, ανεξάρτητα από τα υπόλοιπα αποτελέσματα, οι μπλε θα κερδίσουν την παραμονή.

Τώρα εφόσον δεν κερδίσουν το Κερατσίνι και ο Ιωνικος πάρει τη νίκη στον αγώνα με το Ζευγολατιό τότε οι Νικαιώτες θα πανηγυρίσουν την παραμονή.

Από εκεί και πέρα, σε περίπτωση ισοβαθμίας με τη Ρόδο,ο νησιώτικος σύλλογος υπερτερεί.

Στο 50′ αποβλήθηκε ο Σταθακόπουλος με δεύτερη κίτρινη ενώ στο 70′ την άγουσα για τα αποδυτήρια πήρε ο Παινέσης για τους γηπεδούχους.

ΠΕΛΟΠΑΣ ΚΙΑΤΟΥ (Βασίλης Τζαλακώστας) Λακοβ, Τουμπανάκης, Αναγνωστοπουλος, Παινέσης, Σταθακόπουλος, Νάκος, Μπούκης (75′ Ίλα), Παλογιαννίδης (46′ Θεοδωρόπουλος), Πετρόπουλος (65′ Κουρούσιας), Παπουτσής, Πράττος.

ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ (Κυριάκος Μίχας) Διαμάντης, Σταγάκης, Χουζούρης (26′ λ.τρ. Πρέμπος), Ζώνας,Σιδηρόπουλος, Ζαχαράτος, Νάκας, Μπανγκουρά (61′ Ζαχαράκης), Χαικάλης (48′ λ.τρ. Ζωγράφος), Μίλιτς (85′ Μπάτσι), Ατματζίδης.