Connect with us

stoplekto

Πάνοπλη η Ζωφριά

Published

on

Χωρίς προβλήματα θα παρουσιαστεί η Ζωφριά στον ερχόμενο αγώνα πρωταθλήματος, όπου θα φιλοξενηθεί στα Μέγαρα από την δυναμική Μικρασιατική. H ομάδα θέλει να συνεχίσει την αήττητη πορεία που έχει μέχρι τώρα στην αρχή της αγωνιστικής περιόδου  που μέχρι στιγμής την φέρνει στη δεύτερη θέση πίσω από τον φορμαρισμένο Μανδραϊκό.

Ο νέος προπονητής του συλλόγου Λουκάς Κάλλας εκμεταλλεύτηκε την αναβολή του πρωταθλήματος δίνοντας ένα αρκετά δυνατό φιλικό με τον Ήφαιστο Νίκαιας, που φέτος πρωταγωνιστεί στην Α΄Κατηγορία του Πειραιά. Ο έμπειρος κόουτς έμεινε απόλυτα ικανοποιημένους από την κατάσταση που βρίσκονται οι παίκτες του, καθώς είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει αρκετά πράγματα απέναντι σε έναν ισχυρό αντίπαλο.

” Βρισκόμαστε σε καλό επίπεδο, ωστόσο έχουμε πράγματα που μπορούμε να βελτιώσουμε”, δήλωσε στην ιστοσελίδα μας ο Λουκάς Κάλλας, για να προσθέσει: ” Έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο παιχνίδι. Δεν αντιμετωπίζουμε κάποιο πρόβλημα και πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι βλέποντας τον κάθε αγώνα ξεχωριστά”.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply