Connect with us

stoplekto

Ο Χ. Παλλίδης νέος προπονητής της Λαμπερής

Published

on

Στο πρόσωπο του Χρήστου Παλλίδη βρήκε η διοίκηση της Λαμπερής τον αντικαταστάτη του Κώστα Διολέτη.

Ο 40χρονος προπονητής, πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ με ειδικότητα στην ποδοσφαίριση και κάτοχος διπλώματος Uefa B,  έχει εργαστεί σε επίπεδο Ακαδημιών στον Ajax Hellas σχολή Ασπροπύργου, στον Αίμο Πετρούπολης και στην σχολή της ΠΑΕ Ολυμπιακός στην Πετρούπολη, ενώ σε αντρικό επίπεδο έχει δουλέψει στο πρωτάθλημα της Α’ Αθηνών με την Ανθούπολη.

Στις πρώτες του δηλώσεις που πραγματοποίησε ο ταλαντούχος τεχνικός δήλωσε στην ιστοσελίδα μας:

“Η επιλογή μου, να αναλάβω ως προπονητής στην Λαμπερή, στηρίζεται αφενός στην πίστη μου για το πλάνο που μου παρουσίασε η διοίκηση, αφετέρου στην ποιότητα των ανθρώπων του συλλόγου. Όταν λέω ποιότητα των ανθρώπων, αναφέρομαι και στους ποδοσφαιριστές της.

Η σκληρή και συστηματική εξάσκηση  με τη χρήση της μπάλας στην προπόνηση είναι δύο βασικά στοιχεία που με χαρακτηρίζουν. Σκοπός μου είναι η ομάδα να παίζει πάντα για την νίκη και όσο το δυνατόν πιο ελκυστικό ποδόσφαιρο.
Είναι σημαντικό που υπάρχει πολλή όρεξη για εξάσκηση, διότι είναι ο μόνος δρόμος για να επιτύχουμε τους στόχους μας. Η αξία μας είναι για κάτι παραπάνω και ελπίζω να υπάρχει υγεία σε όλους, μακριά από τραυματισμούς.”
Ήδη ο νέος προπονητής του συλλόγου έχει πιάσει δουλειά και προετοιμάζει την ομάδα για τον επόμενο αγώνα πρωταθλήματος με αντίπαλο τους “μπέμπηδες” των Αγίων Αναργύρων Ελευσίνας.
Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply