Connect with us

8ος Όμιλος

Ο.Φ.Ι-Παλαιόχωρα 5-0

Published

on

Βαριά ήττα με 5-0 γνώρισε η Παλαιόχωρα στην Ιεράπετρα από τον ΟΦΙ και σίγουρα προκαλεί ερωτηματικά η έκταση που πήρε τοσ κορ.

Παρ΄όλα αυτα όλα εξηγούνται στο γεγονός ότι οι γηπεδούχοι πραγματοποίησαν ίσως το καλύτερο τους παιχνίδι, ενώ από την πλευρά της Παλαιόχωρας υπάρχουν δικαιολογίες αφού ταξίδεψε στην Ιεράπετρα με 15 παίκτες, με τρεις τερματοφύλακες να συμπεριλαμβάνονται στην αποστολή.

Με τη συμπλήρωση 2’ ο Ντιατά άνοιξε το σκορ με το 1-0 να είναι το αποτέλεσμα ημιχρόνου. Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 51′ οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι και την αποβολή του Ρουσσάκη και κάπου εκεί η Παλαιόχωρα κατέρρευσε. Ο Παπαδόπουλος ανέλαβε την εσχάτη των ποινών κάνοντας το 2-0

Ακολούθησαν ακόμη δύο γκολ του Ουζούνογλου, στο 57’ και στο 63’, για να έρθει ο Ντιατα στο 84′ και να διαμορφώσει το τελικό 5-0.

ΟΦΙ (Γιάννης Μάγγος): Πρίφτης, Πηγιάκης (58’ Στάχτιαρης), Καραγιάννης, Κορομηλάς, Τζελέπης, Πετάσης, Μούτσα (71’ Μίγγας), Ουζούνογλου, Ντιατά, Παπαδόπουλος (73’ Πυθαρούλης), Κορέτας (64’ Κωνσταντίνου).

ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΑ (Δημήτρης Μαγκαφίνης) Πετράκης, Καρδάσης, Σαμαράς, Κορνελάτος, Παπαδόπουλος, Μανουσάκης Α., Κοντογιάννης, Λάσπαντζης, Ρουσσάκης (51′ Πονηρός), Μανουσάκης Δ. (32′ λ.τρ. Μαστραντωνάκης), Δρακάκης.