Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Ο… φοβερός και τρομερός Πατσιαβούρας οδηγεί το Χαλάνδρι στην παραμονή, 2-0 τα Σούρμενα

Published

on

Πραγματοποιώντας μια θαρραλέα εμφάνιση, όπως απαιτούσαν οι συνθήκες του αγώνα, το  Χαλάνδρι πήρε μια μεγάλη νίκη με 2-0 κόντρα στα Σούρμενα φτάνοντας στην 10η θέση τον Πανερυθραϊκό (έχει ματς λιγότερο) έχοντας 26 βαθμούς.

Πρωταγωνιστής για τους ‘πράσινους’ ήταν ο Δημήτρης Πατσιαβούρας ο οποίος σε ακομη ένα ματς πήρε το… όπλο του και αφού όπλισε δυο φορές στο 32′ και στο 79′ ώθησε την ομάδα του στη νίκη, αποτελώντας τον MVP του αγώνα.

Το ματς είχε καλό ρυθμό με τους γηπεδούχους να δείχνουν περισσότερη θέληση για τη νίκη αφού στο α’ μέρος έλεγξαν τον αγώνα και στην επανάληψη αφού έδωσαν χώρο στα Σούρμενα, εκμεταλλεύτηκαν την αντεπίθεση που τους παρουσιάστηκε και “κλείδωσαν” το ματς.

Στο 53′ μάλιστα ο Γεωργαμλής έιχε δοκάρι για την ομάδα των βορείων προαστίων.

Από την άλλη, τα Σούρμενα δεν έδειξαν το πνεύμα που χρειάζονταν το συγκεκριμένο ματς και δίκαια γνώρισαν την ήττα, μένοντας για τρίτο συνεχόμενο ματς μακριά από τα νικηφόρα αποτελέσματα μετά τις δυο ισοπαλίες με Πετράλωνα και Άρη Πετρούπολης.

ΧΑΛΑΝΔΡΙ (Τάσος Κιλιμτζίδης) Μολφέσης, Κλήμης, Δαρδαμάνης, Θανόπουλος, Γεωργαμλής, Ντιουφ, Λειβαρτζινός, Νησωτάκης (85′ Φωτάκης), Πατσιαβούρας (80′ Λιάκος),Βερνάρδος, Σειτάι (74′ Μαράνος)

ΣΟΥΡΜΕΝΑ (Γιάννης Μητρούσης) Αθανασόπουλος, Ακογλάνης (58′ Γασπαράκης), Γκοβίλας (56′ Μαρινάκης), Ακριτιδης, Θυμιανός (80′ Κολλινιατης), Δημογιάννης Β., Φωστέρης, Μανωλιάδης, Φέρτης, Δημογιάννης Σπ., Πρέκας (15′ λ.τρ. Θεοδώρου).