Connect with us

stoplekto

Ο Τέλης Ζαρωτιάδης καταγγέλλει

Published

on

Τα παράπονα του για την διαιτησία , αλλά και για στελέχη της ΑΕ Χατζηκυριακείου εξέφρασε ο πρόεδρος του ΑΟΚ Φαλήρου Τέλης Ζαρωτιάδης. Με γραπτή του δήλωση  ανέφερε τα παρακάτω :

«Είναι η τρίτη φορά που ένας συγκεκριμένος διαιτητής κάνει τα πάντα ώστε να ακυρώσει την προσπάθεια των  ποδοσφαιριστών μου πέφτοντας συνέχεια σε παραπτώματα .Ο κύριος Τραϊφόρος εξακολουθεί να κάνει το ένα λάθος μετά το άλλο .Συγκεκριμένα επέτρεψε να ξεκινήσει το παιχνίδι φορώντας οι  ομάδες τις ίδιες σχεδόν αποχρώσεις. Μπλε ανοικτό η μια ομάδα και γαλάζιο η αντίπαλη ομάδα φτάνοντας σε σημείο οι επόπτες να μπερδεύονται, επιτρέποντας σε δυο και τρεις ποδοσφαιριστές της γηπεδούχου ομάδας (ΑΕ Χατζηκυριακείου) να βρίσκονται σε θέση οφσάιντ αλλά λόγω των παρεμφερών  εμφανίσεων να μην κρίνουν σωστά τη φάση ενώ ο διαιτητής Τραϊφόρος το αποδίδει σε λάθος γι’ αυτό και το διέγραψε και από το φύλλο αγώνα παρουσία του αρχηγού της ομάδας μας !!!! Ο συγκεκριμένος διαιτητής μάλλον έχει εμπάθεια με την ομάδα μου -δεν εξηγείται αλλιώς – Έτσι και εμείς θα απαιτήσουμε την εξαίρεση του από δω και στο εξής .

Θα  ήθελα να αναφερθώ σε δηλώσεις του προπονητή της αντίπαλης ομάδας για το πάθος των ποδοσφαιριστών του όταν περίπου στο 60- 65 λεπτά  5 ποδοσφαιριστές του επιτέθηκαν στον ποδοσφαιριστή μου Καραγιάννη χτυπώντας τον !!!! Μάλλον ο προπονητής του Χατζηκυριακείου και η διοίκηση έχουν μπερδέψει τα αθλήματα .Άλλο το κατς άλλο το ποδόσφαιρο !!! Να τους θυμίσω ότι ποδόσφαιρο ναι μεν είναι αντρικό άθλημα αλλά παίζεται με μπάλα και όχι με κλωτσιές και μπουνιές σαν το κατς. Γιατί δεν είμαστε συμμορίες της γειτονιάς που προσπαθεί να επιβληθεί ο ένας στον άλλον .Και όλα αυτά ? Ε με τον ανοχή του κύριου Τραιφορου .

Τέλος θα ήθελα επίσης να αναφερθώ στο ”φιλαράκι ” μου τον Μιχάλη τον Μουσελη ο οποίος μου έλεγε όποτε βρισκόμασταν ότι θέλει να γίνει και κουμπάρος μου .Εγώ σαν άνθρωπος έχω μάθει να τιμώ το λόγο το οποίο δίνω σε αντίθεση με ” αυτόν ο οποίος όχι το λόγο και υποσχέσεις δεν κρατά και δεν αναφέρομαι βέβαια στην κουμπαριά .Αναφέρομαι στην μεταγραφή ενός ποδοσφαιριστή όπου όταν εκφράστηκαν οι αμφιβολίες από πρόεδρο του σωματείου που θα έδινε τον ποδοσφαιριστή του, είπα το πόσο φερέγγυος και τίμιος είναι σαν άνθρωπος Τελικά έπεσα έξω για τον συγκεκριμένο κύριο. ένα θα πω ότι στην κατοχή του έχει δελτίο. που δεν έχει υπογραφή από τον πρόεδρο του σωματείου .Έτσι φίλε Μιχάλη γιατί” ο Θεός είναι μεγάλος” όπως χαρακτηριστικά λες και εσύ .

Τέλος όσοι ασχολούνται με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο επειδή κυρίως είναι αντρικό άθλημα καλό θα είναι να τιμούμε αυτά που λέμε και υποσχόμαστε σε περίπτωση που δεν μπορούμε καλό θα είναι να μην το κάνουμε φίλε Μιχάλη.»

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply