Connect with us

Ε.Π.Σ.Π.

Ο Στ. Μεϊμάρογλου νέος προπονητής του Αργοναύτη

Published

on

Ο Στέφανος Μεϊμάρογλου είναι ο νέος τεχνικός του Αργοναύτης . Ο έμπειρος προπονητής είχε εργαστεί και πρόπερσι στον Χατζηκυριακιώτικο σύλλογο .

Έχει δουλέψει επίσης  στη Δ’ Εθνική με τους Αστέρα Ιτέα, ΟΦΑΜ Κερκυρας, Οπούντιο  Μαρτίνου, Πανναξιακό, Πανδραμαϊκό κ.α.

Αμέσως μετά τη συμφωνία με τη διοίκηση ο Στέφανος Μεϊμάρογλου έκανε την παρακάτω δήλωση:

«Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς, του ανθρώπους που υπηρετούν τον Σύλλογο, που μου εμπιστεύτηκαν τις τύχες της ομάδος, και θεωρώ μεγάλη πρόκληση, το ότι θα καθοδηγήσω τεχνικά, την ποδοσφαιρική ομάδα του ΑΡΓΟΝΑΥΤΗ, για την επόμενη διετία. Ολοι μαζί, ποδοσφαιριστές, παράγοντες, φίλαθλοι, με την προσπάθεια μας, μπορούμε να ξαναφέρουμε τον Σύλλογο εκεί που πραγματικά αξίζει να βρίσκεται.»

Τόσο εγώ, όσο και οι συνεργάτες μου, έχουμε ξεκινήσει ήδη τον σχεδιασμό της ομάδος για την νέα περίοδο 2018 – 2019.
Δεν κρύβω, ότι μέσα στους στόχους μας, είναι να δημιουργήσουμε, μία ανταγωνιστική ποδοσφαιρική ομάδα, όπου θα έχει υψηλούς αγωνιστικούς στόχους για την νέα περίοδο.
Προς την κατεύθυνση αυτήν, ο Αργοναύτης, θα κινηθεί προσεκτικά, για την ενίσχυση του με παίκτες με μεταγραφή, ενώ άμεσα θα γίνει αξιολόγηση του ήδη υπάρχοντος έμψυχου υλικού της ομάδος, ώστε να δημιουργηθεί ένα ικανό ρόστερ, όπου με πολύ δουλειά να παλέψει για να πετύχει τους στόχους που προανέφερα.
Πολύ σύντομα θα είμαστε σε θέση να μιλήσουμε πολύ πιο συγκεκριμένα για το “κομμάτι” αυτό, ενώ ήδη είμαστε σε επαφές με πιθανούς μεταγραφικούς στόχους. »