Connect with us

stoplekto

Ο Π. Παναγόπουλος Αντιπρόεδρος στον Ηρακλή Ελευσίνας- Μηνύματα από τον Β. Τζαφέρη

Published

on

Μια ηχηρή προσθήκη πραγματοποίησε ο Ηρακλής Ελευσίνας στο διοικητικό του συμβούλιο, καθώς χρέη Α’ Αντιπροέδρου ανέλαβε ο γνωστός επιχειρηματίας Παναγιώτης Παναγόπουλος. Αναλυτικά η επιστολή που εξέδωσε ο πρόεδρος του συλλόγου Βασίλης Τζαφέρης:

 

“Το Δ.Σ. του ΠΑΟ Ηρακλής Ελευσίνος ανακοινώνει ότι  ο προσωπικός φίλος του Προέδρου Βασίλη Τζαφέρη , Παναγιώτης Παναγόπουλος, επιχειρηματίας και ιδιοκτήτης της εταιρείας “ΘΕΡΜΟΙΚΟ” ηλιακά και βιομηχανικά συστήματα, αναλαμβάνει στο Δ.Σ. τη θέση του Α’ Αντιπροέδρου με τα ίδια ακριβώς καθήκοντα του προέδρου του Δ.Σ., όπως απορρέουν από το καταστατικό του  σωματείου μας. Το Δ.Σ αισθάνεται την ανάγκη να τον ευχαριστήσει από τα βάθη της ψυχής του για τη μεγάλη βοήθειά του και ιδιαίτερα στο πρόσωπο του Προέδρου Βασίλη Τζαφέρη.

Επίσης, το Δ.Σ. θέλει να ευχαριστήσει τη διαιτητική τριάδα Δημητρόπυλο, Οικονόμου, Φαρμάκη για την άριστη διαιτησία τους στον αγώνα με τον Βύζαντα Μεγάρων.

Επίσης θέλει να επισημάνει στο φίλαθλο κόσμο της ομάδας ότι ο απόλυτος άρχοντας στον αγωνιστικό χώρο είναι ο διαιτητής και μόνο αυτός και ο φίλαθλος θα πρέπει να σεβαστεί τις όποιες αποφάσεις του και να το βοηθά στο έργο του και όχι να προβαίνει σε ακρότητες γιατί διαφορετικά το Δ.Σ. της ομάδας μας εάν οι ακρότητες έρχονται από τους φιλάθλους μας θα βρεθεί στη δύσκολη θέση να τους απομακρύνει από το γήπεδο”.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply