Connect with us

stoplekto

Ο Παπαφώτης στον Κορυδαλλό – Μένουν Σαραντέας Κατσικώστας και Ζαμπέτης

Published

on

Η Διοίκηση του ΑΟ Κορυδαλλός είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την πρώτη μετεγγραφή αλλά και τις πρώτες ανανεώσεις. Μετά από συνοπτικές διαδικασίες ο Κορυδαλλός πρόσθεσε στο δυναμικό του τον 32χρονο αμυντικό μέσο Γιάννη Παπαφώτη. Μόλις είδαν από τα site οι υπεύθυνοι του σχεδιασμού της ομάδας ότι έμεινε ελεύθερος από τον ΑΣ Ποντίων επικοινώνησαν μαζί του και επήλθε η γρήγορη συμφωνία. Ο Παπαφώτης την περσινή περίοδο βρέθηκε αντιμέτωπος 4 φορές με την τωρινή του ομάδα .Πρόκειται για μια “ποιοτική” προσθήκη στο χώρο του κέντρου όπου η εμπειρία του θα βοηθήσει πολύ την ομάδα και κυρίως τους νεαρούς παίκτες την φετινή περίοδο.
Έχει αγωνιστεί εκτός από τον ΑΣ Ποντίων σε ΑΕ Μοσχάτου, ΑΕ Νίκαια, ΑΕ Ολυμπιάδα, ΑΕ Ίκαρος Καλλιθέας, Αργοναύτης κ.α.
Τα τελευταία πέντε χρόνια έπαιξε σε 111 αγώνες δηλαδή σε πάνω από 22 παιχνίδια μέσο όρο τη χρονιά .
Ο Γιάννης Παπαφώτης έκανε την ακόλουθη δήλωση στο site της ομάδας : Θέλω να ευχαριστήσω τη Διοίκηση του ΑΟ Κορυδαλλός για την εμπιστοσύνη. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεργαστώ με μία πολύ καλά οργανωμένη ομάδα με πολύ ταλέντο στους νεαρούς παίκτες που πηγάζουν από τίς ακαδημίες της, αποτέλεσμα της πολύ καλής δουλειάς που γίνεται στις υποδομές. Επίσης είμαι χαρούμενος που θα συνεργαστώ με έναν προπονητή που πραγματικά αγαπάει αυτό που κάνει και έχει τρομερή όρεξη για δουλειά βοηθώντας κυρίως τις μικρές ηλικίες να μάθουν σωστό ποδόσφαιρο Από την πλευρά μου θα κάνω ότι μπορώ να βοηθήσω την ομάδα να φτάσει όσο πιο ψηλά γίνεται…. εύχομαι να έχουμε μια καλή χρονιά χωρίς τραυματισμούς και ατυχίες Η Διοίκηση από την πλευρά της καλοσωρίζει τον Γιάννη στην οικογένεια του Κορυδαλλού και του εύχεται υγεία και επιτυχίες με τα χρώματα της ομάδας.
* Όσο αναφορά για τις ανανεώσεις την καινούργια περίοδο θα συνεχίσουν να αγωνίζονται με τα “ερυθρόλευκα” ο Παναγιώτης Σαραντέας, ο Γιώργος Κατσικώστας και o Αλέξανδρος Ζαμπέτης. Ο 21χρονος Σαραντέας από τις ακαδημίες του συλλόγου μετά τον δανεισμό του την περίοδο 2015-2016 σε Χαλκηδόνα και ΑΟΑΔ επέστρεψε πέρσι στην ομάδα πραγματοποιώντας πολύ καλές εμφανίσεις παίζοντας στα 30 από τα 34 παιχνίδια της ομάδας και σε όποια θέση του ζητήθηκε από τον προπονητή του Δημήτρη Αλειφεράκη, πετυχαίνοντας και 6 γκολ. Είναι επιθετικός αλλά έπαιξε με επιτυχία και στη θέση του αμυντικού μέσου και ας ήταν άγνωστη θέση γι αυτόν.
*Για άλλη μία χρονιά τα δίχτυα της ομάδας θα υπερασπίζεται ο 19χρονος τερματοφύλακας Γιώργος Κατσικώστας όπου θα είναι ο ένας από τους τρεις των τερματοφύλακες της φετινής ομάδας. Ο Κατσικώστας με τα πλούσια σωματικά προσόντα για τη θέση του τερματοφύλακα υπερασπίστηκε την ομάδα στα 19 από τα 34 παιχνίδια που έδωσε ο Κορυδαλλός το 2017-2018. Είναι στην ομάδα από το 2014 προερχόμενος από τον Πανιώνιο Ν. Σμύρνης.
*Τέλος και την φετινή χρονιά στον “χώρο του κέντρου” του Κορυδαλλού θα βρίσκεται για 3η χρονιά ο 19χρονος Αλέξανδρος Ζαμπέτης. Πλέον πιο “έμπειρος” ο νεαρός μέσος θα προσπαθήσει κι αυτός από τη μεριά του ώστε η ομάδα να πάει φέτος πιο ψηλά. Έπαιξε στα 33 από τα 34 περσινα παιχνίδια, χάνοντας ένα μόλις παιχνίδι αφού αποβλήθηκε με 2η κίτρινη στο παιχνίδι με τον ΑΣ Ποντίων. Ο Ζαμπέτης τα δύο χρόνια που είναι στην ομάδα έχει παίξει στα 65 από τα 68 παιχνίδια που έχει δώσει ο Κορυδαλλός σε πρωτάθλημα και κύπελλο μπαίνοντας στην πρώτη 25αδα πολύ γρήγορα στην σχετική λίστα συμμετοχών των παικτών της ομάδας από το 2001 και μετά.
Η διοίκηση εύχεται και στους τρεις παίκτες υγεία και καλή ποδοσφαιρική χρονιά. Ο σχεδιασμός της ομάδας προχωράει και τις επόμενες μέρες θα υπάρξουν οι ανακοινώσεις των νέων ανανεώσεων και μετεγγραφ