Connect with us

slideshow

Ο Πανελευσινιακός 5-1 σφράγισε το εισιτήριο..

Published

on

Εύκολο απόγευμα είχε ο Πανελευσινιακός απέναντι στον Λέων στα πλαίσια της 1ης φάσης του Κυπέλλου της ΕΠΣΔΑ, και έγινε ακόμα ευκολότερο καθώς ο ρέφερι Βάτσιος απέβαλε με δεύτερη κίτρινη κάρτα τον Γιώτη από την ομάδα του Ασπροπύργου για επικίνδυνο μαρκάρισμα σε αντίπαλο. Οι γηπεδούχοι δεν ξεκίνησαν καλά τον αγώνα δεν είχαν αγωνιστικό πλάνο στο παιχνίδι τους αλλά ευτύχησαν να ανοίξουν το σκορ στο 29΄ με τον Ανδρεάδη και σε συνδυασμό με την αποβολή του Γιώτη και την αριθμητική πλέον υπεροχή στο ματς κατάφεραν να βρουν ρυθμό και μαζί και χώρους και να φτάσουν σε μια άνετη τελικά νίκη με 5-1.

Οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να έχουν ανοίξει αυτοί το σκορ στο 12΄ αν ο Περιβολάκης σε τε τα τετ με τον Νικολάκη δεν αστοχούσε(απέκρουσε ο τερματοφύλακας )

Το 2-0 έκανε στο 34΄ ο Ράεντ με ωραία ατομική προσπάθεια και όμορφο πλασέ. Στο 39’ ο ίδιος παίκτης επιχείρησε δυνατό σουτ από μακριά αλλά απέκρουσε ο τερματοφύλακας Πιπερόπουλος.

Στο δεύτερο μισό του αγώνα και στο 51΄ και πάλι ο Ράεντ κάνει το 3-0 για την ομάδα της Ελευσίνας και ένα λεπτό αργότερα ο Ανδρεάδης το 4-0. Τον χορός των τερμάτων για την Ελευσίνα έκλεισε ο Χομασουρίτσε που σκόραρε μετά από όμορφη πάσα του Ανδρεάδη. Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στο 82’ με εύστοχο κτύπημα πέναλτι του Κονιαρίτη . Στο 88’ ο Τούσης γύρισε την μπάλα στο σημείο του πέναλτι αλλά ο Κατναρτζής δεν μπόρεσε με κεφαλιά να την στείλει στα δίχτυα, την ίδια τύχη είχε και η κεφαλιά του Φιλιππή λίγο πριν ο ρέφερι Βάτσιος σφυρίξει για τελευταία φορά.

Πολύ καλός ο διαιτητής Βάτσιος.

Πανελευσινιακός: Νικολάκης, Βάσης, Κουιμτζίδης , Φιλιππής, Ευαγέλου, Χομασουρίτσε (65’ Κουτσομίτης), Αποστολάτος, Τούσης, Rαεντ (57’ Ζήλος), Ανδρεάδης (57’ Κατναρτζής), Δούκας.

Λέων Ασπροπύργου: Πιπερόπουλος, Ιωακείμίδης, Μιχαηλίδης, Μαγιόπουλος, Χριστοφορίδης, Σαββίδης (46’ Κολιπέτσας), Περιβολάκης (54’ Λάλας), Γιώτης, Κονιαρίτης, Σεμερτζίδης, Ποκολίδης (25’ Καμαρίτης).

 

Γράφει ο Χ.Ντάρδας.

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply