Connect with us

4ος Όμιλος

«Ο ΟΦΗ αποτελεί το φαβορί για τον τίτλο»

Published

on

«Ο ΟΦΗ είναι πλέον το ξεκάθαρο φαβορί για τον τίτλο και έχει το πάνω χέρι» ανέφερε ο προπονητής της Τριγλίας Ραφήνας Ηλίας Καλοπήτας, μετά τη λήξη του αγώνα στο Γεντί Κουλέ. Ο τεχνικός της ομάδας της Ραφήνας αναφέρθηκε στο παιχνίδι, αλλά και στο χειροκρότημα του κόσμου του ΟΦΗ στην ομάδα του.

Αναλυτικά οι αναφορές του στην συνέντευξη Τύπου:

«Συγχαρητήρια στην ομάδα του ΟΦΗ και τους προπονητές του ΟΦΗ, για την φιλοξενία στην ομάδα μας.

Συγχαρητήρια και για τη νίκη. Εγινε ένας όμορφος ποδοσφαιρικός αγώνας. Ξέραμε τι έχουμε να αντιμετωπίσουμε.

Η ομάδα μου έχει πιάσει ταβάνι, αλλά τα παιδιά μας  ξεπέρασαν και τις δικές μου προσδοκίες.

Εμείς φτιάξαμε μια ομάδα που θα έχει ως στόχο τη γρήγορη παραμονή. Παιχνίδι, με παιχνίδι είδαμε ότι δικαιούμαστε να είμαστε πιο ψηλά. Στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ κοιτάξαμε το αμυντικό κομμάτι, παίξαμε με αντεπιθέσεις. Κάναμε και εμείς όπως και ο ΟΦΗ βέβαια τις ευκαιρίες μας. Θα μπορούσαμε να έχουμε πετύχει ένα γκολ. Η κατοχή ανήκε στον ΟΦΗ. Ο προπονητής του, διαχειρίστηκε άψογα το παιχνίδι. Για μας η πίκρα είναι μόνο στο ότι δεχθήκαμε το γκολ στο τέλος».

Για τη μάχη του τίτλου, ο Ηλίας Καλοπήτας ανέφερε πως «ο ΟΦΗ είναι ξεκάθαρο φαβορί. Εχει άλλο πρόσωπο στο δεύτερο γύρο. Οι προπονητές που έχει, οι ποδοσφαιριστές, το ποδόσφαιρο που παίζει. Εδω που έχει φτάσει είναι στα χέρια του ΟΦΗ. Υπάρχουν παίκτες που μπορούν να διαχειριστούν την πίεση. Ο ΟΦΗ έχει το πάνω χέρι».

Για το χειροκρότημα των φιλάθλων του ΟΦΗ στην ομάδα του:

«Νοιώθω χαρά για το χειροκρότημα του κόσμου. Ηθελα να αγκαλιάσω τους παίκτες μου εκείνη τη στιγμή.

Ο κόσμος του ΟΦΗ στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων».