Connect with us

stoplekto

Ο Ν. Γαντζάκης προπονητής στο Θησέα

Published

on

Ο Νίκος Γαντζάκης είναι ο αντικαταστάτης του Θοδωρή Ντέμου στην τεχνική ηγεσία του Θησέα Ο 38χρονος τεχνικός που την χρονιά που πέρασε ήταν στη Σπίθα Νικαίας έχει εργαστεί επίσης στον Αργοναύτη , στον Ορφέα Αιγάλεω  και στον Πλάτωνα Αθηνών ενώ  έχει συμμετάσχει στην προπονητική ομάδα του Ιωνικού Νικαίας και της Μικτής Νέων Πειραιά.

Για  τη συνεργασία του Συλλόγου με τον ικανό  τεχνικό, ο Πρόεδρος του Γ.Ο. ΘΗΣΕΑΣ Γιάννης Χαιρέτας έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Αποφασίστηκε από το Δ.Σ. του Συλλόγου μας η συνεργασία με τον Νίκο Γαντζάκη, έναν έμπειρο τεχνικό, τον οποίο και καλωσορίζουμε στην οικογένεια του ΘΗΣΕΑ, με μια ευχή, μαζί με τους παίκτες μας να οδηγήσουμε την ιστορική μας ομάδα σε μεγαλύτερες διακρίσεις. Καλή επιτυχία στο έργο του.»
* Η  επίσημη ηλεκτρονική διεύθυνση του συλλόγου είναι thiseas1926@hotmail.com  που θα ενημερώνει με δελτία τύπου τα οποία  αφορούν τον σύλλογο. Πληροφορίες θα δίνονται από τον Γενικό Αρχηγό Σωτήρη Βλαχουτσάκο και από την νέα υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων Πόπη Βλαχουτσάκου.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply