Connect with us

4ος Όμιλος

Ο νέος προπονητής του Ιάλυσου…

Published

on

Το κεφάλαιο προπονητής στον Ιάλυσο αποτελεί παρελθόν αφού η διοίκηση Μιχάλη Χατζηνικήτα προχώρησε μια απόλυτα στοχευμένη κίνηση μετά από συνεχείς διαπραγματεύσεις τις τελευταίες ώρες. Συγκεκριμένα, ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου έδωσε τα χέρια με τον πρώην προπονητή ακαδημιών του ΠΑΟΚ, Αλέξανδρο Αλεξιάδη ο οποίος καλείται να επαναφέρει το σύλλογο από τα Δωδεκάνησα στο δρόμο των επιτυχιών.

Πρόκειται για 33χρονο προπονητή που πέρα από την εξαιρετική δουλειά που πραγματοποίησε στο Δικέφαλο του Βορρά έχει εργαστεί και στο πρωτάθλημα της Football League ως βοηθός προπονητή του Γιώργου Γεωργιάδη στα Τρίκαλα.

Όσον αφορά το βιογραφικό του, ο Αλεξιάδης με τις ηλικίες 15, 16 και 17 χρονών κατέκτησε το πρωτάυθλημα της ΕΠΣΜ στην κατηγορία Κ14 τη τη σεζόν 2014, ενώ από το 2006 μέχρι το 2011 βρίσκονταν στην τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΝΕ. Τη σεζόν 2013-2014 κατέκτησε το πρωτάθλημα με τον Ερμή Καλαμαριάς στην κατηγορία της Κ15 της ΕΠΣΜ ενώ αποτελεί και κάτοχο UEFA A’.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο Αλεξιάδης έχει ροδίτικες ρίζες αφού ο πατέρας του έχει διετελέσει ποδοσφαιριστής και προπονητής στον ‘τοξοβόλο’ ενώ έχει περάσει και από το Διαγόρα.