Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

Ο Μ. Χαρόπουλος στην ακαδημία του ΑΣ Δραπετσώνα

Published

on

Νέος προπονητής στην ακαδημία του ΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ  για την νέα χρόνια θα είναι και ο Μάνος Χαρόπουλος ο όποιος θα αναλάβει το προπαιδικο τμήμα .Ο Χαρόπουλος   έχει παίξει  ως ποδοσφαιριστής  στον ΑΣ Δραπετσώνας  και σε πολλές ομάδες του Πειραιά και όχι μόνο. Έχει διατελέσει ως προπονητής στις Ακαδημίες του Αργοναύτη και Πήγασο Αγίου Διονυσίου, ενώ την περσινή χρονιά ήταν προπονητής στην Αντρική ομάδα του Πήγασου. Είναι κάτοχος UEFA C.

Υπεύθυνος ακαδημίας  ΑΣ Δραπετσώνα   ανέλαβε ο Δημήτρης Μαράτος  που θα τρέχει τα λειτουργικά θέματα της Ακαδημίας . Επίσης ανανέωσαν την συνεργασία τους με την ακαδημία ο Κώστας Μπαζίνας   ο οποίος θα είναι προπονητής στην εφηβική ομάδα και ο Λευτέρης  Μαράτος  που θα αναλάβει την Παιδική ομάδα .

Όπως  μας ενημέρωσε ο Τεχνικός Διευθυντής Παναγιώτης Κουτσούκος  οι επόμενες  άμεσες κινήσεις είναι η πρόσληψη ενός ακόμα προπονητή που θα αναλάβει  τα τμήματα των τζούνιορ και προτζούνιορ, καθώς και ενός φυσιοθεραπευτή ή γιατρό ο όποιος θα βρίσκεται στις προπονήσεις των τμημάτων της Ακαδημίας .

Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε μια ακαδημία που να λειτουργεί σε ισχυρό οικογενειακό κλίμα ,με ενιαία εκπαιδευτική και αγωνιστική φιλοσοφία και παράλληλα με έμφαση στον υγιή ανταγωνισμό και παιδαγωγικό ρολό των προπονητών του συλλόγου.