Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Ο Μπότης έκρινε την αναμέτρηση στο Περιστέρι

Published

on

Στο Περιστέρι ο τοπικός Ήφαιστος επικράτησε δίκαια 1-0 του Φωστήρα Ηλιούπολης σε ένα παιχνίδι που τα είχε όλα. Μόλις στο 6″ ο Μπότης επωφελήθηκε από τις κόντρες και άνοιξε το σκορ με σουτ από κοντινή απόσταση. Από εκεί και έπειτα τη σκυτάλη πήρε ο Κυριαζής, ο οποίος στο 20″ αλλά και στο 68″ σημάδεψε με σουτ τα δοκάρια του Γαγάνη ενώ στο 75″ κέρδισε πέναλτι. Ο τερματοφύλακας των κιτρινόμαυρων αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη, ο Φάρος πήρε αναγκαστικά τα γάντια του λόγω έλλειψης αλλαγών αλλά ο Μουρκάκης έστειλε τη μπάλα πάνω από το οριζόντιο online casino canada δοκάρι και το 1-0 παρέμεινε μέχρι τέλους. Επιπρόσθετα με δέκα παίκτες τελείωσαν την αναμέτρηση και οι γηπεδούχοι λόγω απευθείας κόκκινης στον Μέξη που έπιασε αντίπαλο του από το πρόσωπο στο 86″. Έτσι στη 12η θέση με 37 βαθμούς και τον Ολυμπιακό Λιοσίων παραμένουν οι ερυθρόλευκοι ενώ η ομάδα της Ηλιούπολης έχει 42 πόντους στην έκτη θέση μαζί με Καματερό και Σούρμενα. Τέλος, αρκετά παράπονα από την διαιτησία του Κοσικίδη έχουν οι φιλοξενούμενοι.

Διαιτητές: Κοσικίδης, Κορτέσης, Μπατζιόπουλος.

Ήφαιστος (Θοδωρής Τρανός): Κοτσαδάμ, Φίλης (3″ Κυριαζής, 88″ Παπαχρήστος), Σφίχτης (77″ Ζήκος), Μουρκάκης, Ρωμαΐδης, Μέξης, Μπότης, Τζαβάρας, Παπαευθυμίου, Παπαγιάννη, Ζαφειράτος.

Φωστήρας (Παύλος Κυριακουλέας): Γαγάνης, Φάρος, Σάχου, Ασωνίτης Β., Φαρμάκης, Μπαρδάκης, Χελιώτης (72″ Αϊβάζης), Βουλτσίδης, Ασωνίτης Ν., Κυριαζής (46″ Χαλιβελάκης), Σπυρόπουλος (63″ λ.τρ. Δημάκης).

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply