Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Ο Μπριμπιλής λύτρωσε τον Χαραυγιακό

Published

on

Με λυτρωτή τον Νίκο Μπιρμπιλή ο Χαραυγιακός κατάφερε να κάμψει την σθεναρή αντίσταση του Ηρακλείου νικώντας με 1-0 παραμένοντας παράλληλα ζωντανός στη μάχη της ανόδου. Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός βρέθηκε στο κατάλληλο σημείο στο 84′ και αφου πρόλαβε τους αμυντικούς του Ηρακλείου χάρισε μια πολύ σημαντική νίκη στην ομάδα του που έφτασε τους 36 βαθμούς.

Οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα δημιουργώντας προϋποθέσεις για γκολ με τους Ζήση και Αναστασόπουλο, ενώ, από την πλευρά του το Ηράκλειο παρότι έπαιξε με αρκετές απουσίες απέδειξε για ακόμη μια φορά ότι δικαίως βρίσκεται ψηλά στην κατάταξη του 1ου ομίλου.

Οι φιλοξενούμενοι που παρέμειναν στους 29 βαθμούς και την 5η θέση έχασαν δυο καλές στιγμές στο 14′ όταν ο Σαντριά δεν πρόλαβε να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα μετά το γύρισμα του Καφετζή, καθώς επίσης και στο 82′ με τον Καριατλή να στέλνει τη μπάλα άουτ σε τετ α τετ. Δυο λεπτά αργότερα ο Μπιρμπιλής έκανε το 1-0 για τον Χαραυγιακό το οποίο έμεινε μέχρι τέλους.

ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ (Μαργαρίτης Χατζηαλέξης) Παπαδόπουλος, Ζαρίφης (75′ Στριμπινός), Παπαδημητρίου, Κωνσταντόπουλος, Βαζούκης, Τουγουντζόγλου, Κουντουριώτης (63′ Μπιρμπιλής), Φωστέρης, Ζήσης (71′ Κωνσταντίνου), Αναστασόπουλος, Ράμμος.

ΗΡΑΚΛΕΙΟ (Γιώργος Τσαμόπουλος) Μακρής, Μέρτκολα, Ζούνα, Αναγνωστόπουλος, Φερεντίνος, Δήμας, Καριατλής, Μουκίδης, Σαντριά (75′ Ψαρρής), Καφετζής, Καραχάλιος.