Connect with us

slideshow

Ο Μικρασιατικός επέστρεψε θριαμβευτικά!

Published

on

Ο Μικρασιατικός επέστρεψε άμεσα στην Α’ κατηγορία μετά από μια ώριμη και πολύ καλή χρονιά στον τρίτο όμιλο της Β’ΕΠΣ Αθηνών. Στο φινάλε επικράτησε 3-0 του Αίμου Πετρούπολης στην Καισαριανή έχοντας σε μεγάλη μέρα τον Γεροκώστα που σημείωσε χατ τρικ στο δεύτερο ημίχρονο. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής άνοιξε το σκορ στο 56′, διπλασίασε τα τέρματα του στο 73′ και ολοκλήρωσε την παράσταση του στο 89′ μπροστά στους φιλάθλους της ομάδας του Κώστα Σταμπουλίδη που βρέθηκαν στο ”Μιχάλης Κρητικόπουλος” για την προγραμματισμένη φιέστα. Από την άλλη πλευρά, το σύνολο της Πετρούπολης υποβιβάστηκε μαζί με την Κηπούπολη στην Γ’ κατηγορίας αφού συγκέντρωσε 27 βαθμούς στην 15η θέση.

Διαιτητές: Φωτόπουλος, Κορωνιός, Τσαγκάρης.

Μικρασιατικός: Φούνας, Φραγκής, Βασιλάκης, Πήττας (73′ Κρασσάς), Κουλίρα, Κολοβός Η., Πρασσάς, Κολοβός Α., Γεροκώστας, Ψαραδέλλης (65′ Βιτζηλαίος), Γκίνης (56′ Αρντίτ).

Αίμος: Γιακουμάκης, Μαντζουράνης, Κουτάκος, Γιαννούλης, Ταλιούρας, Μπαρμπούδης, Νάτσιος, Ζαχαριάς (77′ Γιατζιτζόγλου), Αντωνόπουλος, Μούργος, Οικονόμου (46′ Δημοθεόδωρος).

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply