Connect with us

6ος Όμιλος

Ο Μακρυγιάννης έδωσε τη λύση στον Εθνικό!

Published

on

Με γκολ του Μακρυγιάννη στο 22′ ο Εθνικός επέστρεψε στις νίκες αφού επικράτησε με 1-0 του Πέλοπα Κιάτου.

Το ματς παρακολούθησε αρκετός κόσμος με τους γηπεδούχους να είναι ανώτεροι απέναντι σε μια επικίνδυνη ομάδα που έπαιξε στη κόντρα χωρίς να καταφέρει να απειλήσει αισθητά.

Η ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

7 Σουτ του Μακρυγιάννη μετά από ωραία ατομική ενέργεια η μπάλα βρίσκει στον Παπαδόπουλο και καταλήγει κόρνερ.

13′ Φοβερό σουτ του Μακρυγιάννη η μπάλα μόλις άουτ από το αριστερά ‘Γ’ του Ριζάι.

22′ 1-0 Ο ΕΘΝΙΚΟΣ.

Μετά από όμορφη σέντρα του Γιάννη Καραλή ο Μακρυγιάννης που βρέθηκε στο δεύτερο δοκάρι με ωραίο πλασέ νίκησε τον Ριτζάι κάνοντας το 1-0 με ωραίο πλασέ στην κλειστή γωνία του τερματοφύλακα.

37′ Σέντρα Παυλάκη στο δεύτερο δοκάρι, ο Καραλής επιλέγει να σουτάρει με τη μπάλα να περνάει παράλληλα χωρίς να βρίσκεται στο σημείο αυτό κάποιος παίκτης να σπρώξει τη μα΄λα στα δίχτυα.

43′ Ο Γερόλυμος μπήκε ωραία από αριστέρ και έστρωσε στον Μακρυγιάννη όμως το σουτ του τελευταίου βρήκε κάπου και έφυγε κόρνερ.

50′ Σουτ του Μιχαλόπουλο ο Σικαλιάς δεν ανησυχεί και μπλοκάρει τη μάλα

53′ Σέντρα Μακρυγιάννη από αριστερό γυριστό σουτ του Παυλάκη ο Ριτζάι έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ

60′ Σημαντική φάση με τον Πέλοπα όταν η κεφαλιά του Μυργιώτη έφυγε μόλις άουτ.

77′ Μεγάλη εευκαιρία για τον Εθνικό με τον Μάναλη να γυρίζει τη μπάλα και τον Κατσικοκέρη να μην βρίσκει τη μπάλα όπως ήθελε

80′ Σουτ του Κωνσταντίνου ο Ριζάι δύσκολα αποσοβεί

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Θύμιος Γεωργούλης) Σικαλιάς, Στασινός, Γερόλυμος, Ρούσσης, Κρητικός (36′ λ.τρ. Μπένα), Κωνσταντίνου, Παυλάκης, Ρομάνο (90′ Σωπασής), Κατσικοκέρης, Καραλής (59′ Μάναλης), Μακρυγιάννης (72′ Κατίδης).

ΠΕΛΟΠΑΣ (Μίλτος Γκόφας) Ριζάι, Τουμπανάκης, Κουρούμαλης, Νάκος, Παπαδόπουλος, Μιχαλόπουλος (72′ Αναγνωστόπουλος), Ροθώνης (85′ Παλογιαννίδης), Παπαβασιλείου, Μυργιώτης, Μπούκης, Γάλας (57΄Πράττος).