Connect with us

stoplekto

Ο Κυριαζής «εκτέλεσε» την Ελευθερούπολη

Published

on

Στο έτερο ντέρμπι του δευτέρου ομίλου που έγινε σήμερα (3/12), ο Αστέρας Ζωγράφου επιβλήθηκε με 2-0 της Ελευθερούπολης στο «Γρηγόρης Λαμπράκης». Η ομάδα του Πρέντραγκ Σομπότοβιτς είναι φορμαρισμένη και το απέδειξε απέναντι στην «ΕΛΕ» νικώντας… από το ημίχρονο. Ο Γιάννης Κυριαζής σημείωσε δύο γκολ (2’ και 41’) τιμωρώντας, έτσι, τα ατομικά λάθη των παικτών του Γαληνού Νικολαΐδη. Στο δεύτερο μέρος, οι αλλαγές βοήθησαν τους «κιτρινόμαυρους» να βελτιώσουν την εικόνα, άξιζαν ένα τέρμα, όμως δεν κατάφεραν να νικήσουν τον Λέκκα. Στη βαθμολογία, οι «κυανέρυθροι» εδραιώθηκαν στη δεύτερη θέση με 24 βαθμούς. Βρίσκονται στο -6 από το Παλαιό Φάληρο, στο +4 από τον Απόλλωνα Χαλ., ενώ το συγκρότημα από τη Νέα Ιωνία «κατρακύλησε» έκτη μία εβδομάδα μετά το σπουδαίο τρίποντο κόντρα στους πρωτοπόρους.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Μπακογιάννης Α., Φίτσας Β., Χριστοδούλου Π.

ΑΣΤΕΡΑΣ Ζ. (Πρέντραγκ Σομπότοβιτς): Λέκκας, Στραβοδήμος, Ορφανός, Κυριαζής, Εξηντάρης, Παπαθανάσης, Κουμαριανός (58’ Μαρκεσίνης), Χατζησπύρος, Μπεθάνης (89’ Ευθυμίου), Σπυρόπουλος, Καραμάνος (85’ Λαζάρου).

ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗ (Γαληνός Νικολαΐδης): Μολφέσης, Δαυΐδ (46’ Δρυμωνίτης Θ.), Ζαχαρόπουλος, Φατούρος, Γκόλιας, Μακρής, Γκόνος (77’ Βλάχος), Τσουτσουδάκης, Χαλάς, Θανασάη, Δρυμωνίτης Ν. (46’ Τσούκας).