Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Α.Ν.Α.

Ο Κεραυνός “καθάρισε” το Κορωπί στην Βάρη…

Published

on

Ο Κεραυνός Κερατέας ζευγάρωσε τις νίκες του στο πρωτάθλημα επικρατώντας θεωρητικά εκτός  έδρας του Κορωπίου με 1-0 στο γήπεδο της Βάρης ( στο γήπεδο του Κορωπίου διεξάγονται έργα), με τον δυνατό αέρα  κατά διαστήματα να εμποδίζει τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών για καλό ποδόσφαιρο.

Οι “φιλοξενούμενοι” καλύτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού απείλησαν στο 20΄με τον Μαγγανά και τον Ούσιο να λέει “όχι” και στο 42′ με τον Κακαρά που σούταρε από καλή θέση άουτ.

Στο δεύτερο μέρος το Κορωπί μπήκε δυνατά είχε την ευκαιρία να σκοράρει στο 52΄αλλά το σουτ του Μαστρογιάννη απέκρουσε ο Χαντζαράς με τον Κεραυνό να ανεβάζει στροφές και να απειλεί στο 58′ όταν ο Μουσαράι δεν τελείωσε παραγωγικά την φάση, πράγμα που όμως έκανε με κεφαλιά στο 68′ σε σέντρα του Ντε Ντέους πραγματοποιώντας το 0-1 που ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης καθώς οι προσπάθειες των Μαστρογιάννη και Μουτζακά στο 73′ δεν καρποφόρησαν.

Οι νικητές θα μπορούσαν να σημειώσουν και δεύτερο τέρμα στο 78′ αλλά ο Ντε Ντέους καθυστέρησε  να πλασάρει σε κενή εστία, με τον Κάλη να σώζει επάνω στην γραμμή του τέρματος.

Διαιτητές ήταν οι Αντιπαριώτη, Τζαφόλιας Δ. και Σπυρόπουλος.

ΚΟΡΩΠΙ : Ούσιος, Αμπεντινάι (72’ Θεοφάνους), Βίκ. Παπαδόπουλος, Κάλης, Αδαμίδης, Μπανάι (85’ Μπόνης), Σεϊτάι (72’ Πετράι), Αλεξίου, Μουτζακάς, Μαστρογιάννης, Βλάχος.
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ: Χαντζάρας, Φραγκής, Μπρότσι, Σότα, Ξένος, Λιούμης, Μαγγανάς, Κακαράς, Μουσαράι (80’ Φουστέρης), Ντε Ντέους (88’ Κώτσιος), Καψοκώστας (54’ Μαστροκώστας).