Connect with us

stoplekto

Ο Καραβάς συνέτριψε τον Ήφαιστο 5-0

Published

on

«Φύλο και φτερό » έκανε ο ΑΟ Καραβάς τον Ήφαιστο και τον συνέτριψε με 5-0 προκαλώντας αίσθηση και εξασφάλισε από χθες την πρόκριση του στα ημιτελικά του Κυπέλλου Πειραιά . Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν δυνατά το παιχνίδι και στο 3’ το σουτ του Κρίστο βρήκε το δοκάρι Η συνέχεια όμως δεν ήταν καθόλου καλή γι’ αυτούς . Ο Καραβάς στο 8’ κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Δεμερτζή από τον Τουρουντζή. Ένα πέναλτι που καταλογίστηκε με υπόδειξη του βοηθού Κορώνα και αποδέχτηκε ο διαιτητής Κουζούμης , ο οποίος δεν είχε ορατό πεδίο. Την «εσχάτη των ποινών » μετέτρεψε σε γκολ ο Φούντας . Στο 21’ ήλθε το δεύτερο γκολ για τον Καραβά με αυτογκόλ του Τουρουντζή που στη προσπάθεια του να αποκρούσει έστειλε την μπάλα στα δίκτυα της ομάδας του. Με το αβαντάζ του 0-2 η ομάδα του Τέλη Μελά μπήκε με ανεβασμένη τη ψυχολογία στην επανάληψη . Και στα πρώτα πέντε λεπτά σημείωσε δυο ακόμα τέρματα δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της με τους Μουλίδη 48’ και Ρηγούτσο 50’ ενώ στο 52’ ο Δεμερτζής «σημάδεψε» το οριζόντιο δοκάρι. Τον θρίαμβο του Καραβά επισφράγισε στο 81’ ο Μουλίδης. Δεν απέφυγε τα λάθη ο διαιτητής Κουζούμης.

ΉΦΑΙΣΤΟΣ: Ταλιαδούλος, Σβόλης (65’ Φλορεα), Κεσανίδης, Τουρουντζής, Γκογκομήτρος (65’ λ.τρ. Σκόνδρας), Παπαδάτος (67’ λ.τρ. Κουρούνης), Τζιώτης (37’ λ.τρ. Καρακασίδης), Πήττας, Μαναριώτης, Κρίστο, Μυλωνάς.

ΑΟ ΚΑΡΑΒΑΣ: Μώτος, Θηραίος, Καμμένος (73’ Γεροντάκης), Μπουζάλι, Αναγνωστόπουλος (65’ Ομεράι), Τάνκα, Δεμερτζής (62’ Λίμα), Μπιλίμπασι, Ρηγούτσος (73’ Κούσης), Φούντας, Μουλίδης.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply