Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Ο Ιάσων των ανατροπών χτύπησε ξανά

Published

on

Ο Ιάσων Ιλίου διανύει εντυπωσιακή περίοδο φόρμας και πηγαίνει από νίκη σε νίκη. Μάλιστα, κόντρα στην Ένωση Βοτανικού έδειξε ότι αρνείται να χάσει και έκανε την ανατροπή στο τέλος επικρατώντας 2-1. Πρωταγωνιστής για τους ‘κυανόλευκους’ ήταν ο Θάνος Καριατλής, ο οποίος σέρβιρε την ισοφάριση για το κεφάλι του Ηρακλή Βασιλάκου στο 88′ και στο 90+1′ εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι που κέρδισε ο Παπαμιχαήλ λυτρώνοντας το συγκρότημα του Νίκου Φούσκα. Νωρίτερα και στο 76′ ο Ντιντίφας είχε ανοίξει το σκορ εκμεταλλευόμενος μια αμυντική αδράνεια των γηπεδούχων. Έτσι, το σύνολο από το Ίλιον ανέβηκε για πρώτη φορά στην δέκατη θέση έχοντας 12 βαθμούς, έναντι 8 της 13ης Ένωσης.

Διαιτητές: Καλογερόπουλος Ι., Δεληθοδωρής Κ., Βασιλάκης Χ.

Ιάσων (Νίκος Φούσκας): Μητρούσης, Λέσι (50′ Χαλιάσος), Βασιλάκος Β., Κωνσταντόπουλος Α., Βασιλάκος Η., Καράμπελας, Μανδαμαδιώτης, Κωνσταντόπουλος Ι., Αγγελόπουλος Σ. (46′ Καριατλής), Παπαμιχαήλ, Καραμίντζας (73′ Βασιλικός).

Ένωση (Μάκης Ντέτσικας): Ντόνι, Χαμουρίδης, Φιλόπουλος, Ντάμας, Κατσούδας, Μηνασιάν, Θεοδωρέλος (85′ Μονδέλος), Ελ-Ράντυ, Καπέλης, Ντιντίφας, Μουστόπουλος (62′ Σκεύης).