Connect with us

stoplekto

Ο Θ. Ρενιέρης τεχνικός διευθυντής στην Χαλκηδόνα

Published

on

Από την διοίκηση του ΑΟ Χαλκηδόνα  εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

«Κύρια προσπάθεια του ΑΟ Χαλκηδόνα είναι η συνεχής ανάπτυξη και βελτίωση των τμημάτων υποδομών  που διαθέτει μέσω καταξιωμένων  προπονητών , που διδάσκουν στις αρχές του συγχρόνου ποδοσφαίρου με παιδαγωγικό τρόπο και συμβαδίζει απόλυτα με την φιλοσοφία όλων των μελών που απαρτίζουν το Δ/Σ της ομάδας .

Στην προσπάθεια μας για συνεχή βελτίωση από τη νέα χρονιά η Ακαδημία μας αλλάζει σελίδα . Ο Κος Θεολόγος Ρενιέρης αναλαμβάνει την θέση του τεχνικού διευθυντή της Ακαδημίας και ταυτόχρονα το εφηβικό μας τμήμα.

Ο κ. Ρενιέρης έχει διατελέσει προπονητής σε αρκετές ομάδες του Πειραιά και της Αθήνας. Στην παρούσα φάση είναι προπονητής στην Μικτή Παίδων της ΕΠΣΠ.

Με το νέο μας βήμα , προσδοκούμε να παρέχουμε στους αθλητές μας και στους γονείς τους τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες όσον αφορά την υγιή εκμάθηση του ποδοσφαίρου , την συνεχή βελτίωση μέσα από σύγχρονες μεθόδους και την ενημέρωση τους σχετικά με την πρόοδο των αθλητών.

Σε όλα τα τμήματα υποδομών της Ακαδημίας μας επιλέγονται προπονητές που εκτός από τα τεχνικά προσόντα τους  είναι  και γνώστες της παιδικής ψυχολογίας και βοηθούν στην ανάπτυξη  των νεαρών αθλητών.

Σύντομα θα ανακοινωθούν όλα τα ονόματα  των προπονητών που θα απαρτίζουν την Ακαδημία μας για χρονιά 2016- 2017»