Connect with us

Ε.Π.Σ.Π.

Ο Θ.Μακρής γυμναστής στην Κύπρο Κορυδαλλού

Published

on

Την έναρξη της συνεργασίας με τον γυμναστή και υπεύθυνο φυσικής κατάστασης Θωμά Μακρή ανακοίνωσε η Κύπρος Κορυδαλλού . Με ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρει χαρακτηριστικά : Ο Θωμάς Μακρής θεωρείται  από τα καλύτερα και ποιο έμπειρα ονόματα στο χώρο ,και έχει συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα και συλλόγους του ποδόσφαιρου στην Ελλάδα. Κάτοχος διπλώματος UEFA A’ έχει συνδέσει το όνομα του με πολλές επιτυχίες σε διάφορες ομάδες με τις οποίες έχει συνεργαστεί στο παρελθόν .

Πρόσφατα συμφώνησε με την ομάδα μας, λόγω  της παρουσίας του προπονητή μας Νίκου Κούστα , με τον οποίο είχε συνεργαστεί παλαιότερα και πιστεύουμε ότι αυτό θα είναι και το μυστικό της επιτυχίας σε αυτή την συνεργασία .

Ο γυμναστής μας , αμέσως ξεκίνησε τον προγραμματισμό για την νέα σεζόν και στην χθεσινή συνάντηση που είχε με τους ποδοσφαιριστές μας στο προπονητικό μας κέντρο ‘soccerino’ μετά και από τις εργομετρικές μετρήσεις που είχαν προηγηθεί της προηγούμενες ημέρες καθόρισε για των καθένα ξεχωριστά το πρόγραμμα για το μεταβατικό στάδιο και για την κύρια καλοκαιρινή προετοιμασία ώστε η φυσική κατάσταση της ομάδας να ανταποκρίνεται πλήρως στις απαιτήσεις της νέας χρονιάς. Όλο το τεχνικό τιμ της ομάδας εργάζεται πυρετωδώς για την επόμενη σεζόν και εμείς σαν διοίκηση είμαστε υπερήφανοι για την πιο πλήρη ίσως ομάδα προπονητών που είχε ποτέ το σωματείο μας »

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply