Connect with us

stoplekto

Ο Θρασύβουλος στους «4», 3-3 με τον Απόλλωνα

Published

on

Παλικαρίσια πρόκριση για τον Θρασύβουλο που αν και με πολλές ελλείψεις, καθώς κατέβηκε μόλις 12 παίκτες, κατάφερε να κρατήσει τον Απόλλωνα Ποντίων μακριά από τη νίκη και με το ισόπαλο 3-3 πέρασε στα ημιτελικά χάρη στα εκτός έδρας γκολ(1-1 ο πρώτος αγώνας).

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλά διαβασμένοι και προηγήθηκαν στο 14’ με τον  Αγγελιδάκη.

Ο νεανικός Απόλλωνας έδειξε χαρακτήρα και αφού συνήλθε γύρισε το ματς με δυο γρήγορα γκολ του Μυρσίνια(27’, 29’).

Ο Θρασύβουλος στο 42’  ισοφάρισε σε 2-2 με τον Κοντούλη Α., κάνοντας πολύ ενδιαφέρουσα τη συνέχεια στο δεύτερο ημίχρονο.

Εκεί ο Απόλλωνας πέτυχε γρήγορα το 3-2 στo 50’ με τον Κομιώτη, έχασε ευκαιρίες για να καθαρίσει την πρόκριση, αλλά η ομάδα της Φυλής πέτυχε το πολυπόθητο γκολ πρόκρισης με τον Τσινακίδη στο 75’. Στη φάση αυτού του γκολ οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν στον διαιτητή Φίτσα ότι είχε προηγηθεί επιθετικό φάουλ στο χώρο του κέντρου για αγκωνιά στον Κομιώτη.

ΑΠΟΛΛΩΝ:  Σιδηρόπουλος, Δασκαλάκης(64’ Ρόντο), Εριχίδης, Πετσίτης, Συμεωνίδης, Μπάρντόκ, Μυρσίνιας(90’ Αδελφόπουλος), Λακάι(70’ Καβαζίδης), Κωσταράς, Κομιώτης, Χιονίδης.

ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ: Πυρένης, Θεοδωρίδης, Αγγελιδάκης, Λένας, Σφακιανάκης Κ., Πλαβούκος, Πετράκης, Κοντούλης Α., Τσινακίδης, Καψάλας, Χαλιμούρδας.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply