Connect with us

stoplekto

Ο Θησέας ευχαριστεί τον Ντέμο

Published

on

Σχετικά με την αποχώρηση του προπονητή Θοδωρή Ντέμου από τον Θησέα η διοίκηση του συλλόγου εξέδωσε  ανακοίνωση στην οποία μεταξύ άλλων αναφέρει:

«Μετά από 11 συνεχή έτη συμμετοχής (8 ως παίκτης και 3 ως προπονητής) ο Θοδωρής Ντέμος με δική του πρωτοβουλία αποφάσισε να σταματήσει να προσφέρει στην αγαπημένη του ομάδα.

Η Διοίκηση εκτίμησε θετικά την πορεία του αρχικά ως παίκτη, με τον σταθερό του χαρακτήρα, στην συνέχεια δε ως προπονητή, όπου κατάφερε να δημιουργήσει ένα σύνολο παικτών το οποίο στις δύο τελευταίες αγωνιστικές σεζόν από ατυχία δεν ανέβηκε στην Α΄ κατηγορία .

Έγινε μεγάλη προσπάθεια από όλα τα μέλη της Διοίκησης να ανατραπεί η απόφασή του όμως κάτι τέτοιο δεν έγινε εφικτό με αποτέλεσμα να δεχτούμε με απόλυτο σεβασμό την αποχώρησή του.

Τον ευχαριστούμε για την μεγάλη προσφορά του εκτιμώντας πως οι δρόμοι μας θα συναντηθούν ξανά στο μέλλον αφού η πόρτα του Συλλόγου θα παραμείνει πάντα ανοικτή για συνεργασία.

Η Διοίκηση του ΘΗΣΕΑ είναι υποχρεωμένη πλέον να κοιτάξει την επόμενη ημέρα και με την δέουσα προσοχή να προσλάβει τον νέο προπονητή που θα αναλάβει τις ευθύνες να οδηγήσει τον ιστορικό Σύλλογό μας σε ανάλογη πορεία σαν αυτή που είχε τα 3 τελευταία έτη και η οποία για διαφόρους λόγους δεν ολοκληρώθηκε όπως άξιζε.»

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply