Connect with us

8ος Όμιλος

Ο Ευαγγέλου στην Καλλιθέα

Published

on

Η Καλλιθέα ανακοινώνει την απόκτηση του Ηλία Ευαγγέλου.

Ο Ηλίας Ευαγγέλου είναι 21 ετών και αγωνίζεται στην άμυνα κυρίως ως σέντερ μπακ, αλλά και ως αριστερό μπακ. Προέρχεται από τις ακαδημίες του συλλόγου μας, από όπου και έγινε για πρώτη φορά επαγγελματίας την σεζόν 2014-2015. Την ποδοσφαιρική περίοδο 2016-2017 μετεγγράφει στον Αστέρα Τρίπολης και την σεζόν 2017-2018 αγωνίστηκε ως δανεικός στη Σπάρτη και τον Παναρκαδικό.

Ο Ηλίας Ευαγγέλου δήλωσε λίγο μετά την ολοκλήρωση των τυπικών για τη μετεγγραφή του : «Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στην Καλλιθέα, μια ομάδα που την θεωρώ οικογένειά μου, την ομάδα που με πίστεψε και την έχω στην καρδιά μου. Πιστεύω πολύ στην δυναμική που έχει η ομάδα και μαζί με τους συμπαίκτες μου θα καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια να παρουσιάσουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο στο Πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής. Εύχομαι υγεία σε όλη την οικογένεια της Καλλιθέας και ο φίλαθλος κόσμος να μας αγκαλιάσει και να σταθεί δίπλα μας σε όλη σεζόν!!!».

Η προετοιμασία συνεχίζεται σε εντατικούς ρυθμούς, με το πρόγραμμα σήμερα και αύριο να περιλαμβάνει διπλές προπονήσεις το πρωί στο βοηθητικό γήπεδο και το απόγευμα στο Δημοτικό γήπεδο ποδοσφαίρου του Δημοτικού Πάρκου Αθλητισμού και Αναψυχής.