Connect with us

stoplekto

Ο Ερμής με σκόρερ τον Σάμιο μεγάλη νίκη 2-0 στο Ρέντη επί του Ατρομήτου Πειραιά

Published

on

Ψυχωμένος ο Ερμής Κορυδαλλού πήρε ένα τεράστιο διπλό μέσα στο Ρέντη από τον Ατρόμητο με 0-2 .

Σκόρερ  και των δυο τερμάτων ο κορυφαίος των νικητών Μπάμπης Σάμιος .

Οι Καμινιώτες είχαν τον πλήρη έλεγχο των κινήσεων και την κατοχή της μπάλας , αλλά ήταν αφάνταστα δύσκολο να διασπάσουν την σωστά καλοστημένη άμυνα των φιλοξενούμενων  που έπαιζαν με αντεπιθέσεις.

Ο Ατρόμητος έχασε μοναδική ευκαιρία να ανοίξει το σκορ στο 14΄ όταν ο Επιτροπάκης βγήκε μόνος του από αριστερά , αλλά πλάσαρε μόλις άουτ.

Αυτό που δεν κατάφεραν οι γηπεδούχοι , το έκανε ο Ερμής στο αμέσως επόμενο λεπτό( 15’) , όταν μετά από έξυπνη «τρύπα» του Λεβέντη ο Σάμιος με ψύχραιμο πλασέ έδωσε το προβάδισμα στους Κορυδαλλιώτες.

Και ενώ ο Ατρόμητος συνέχισε  να πιέζει χωρίς όμως αποτέλεσμα, ήλθε στο 44’  το δεύτερο  «κτύπημα» , πάλι από  αντεπίθεση , πάλι με πλασέ , πάλι από τον Σάμιο έναν ιδιαίτερα χαρισματικό φορ .

Το ίδιο μοτίβο και στην επανάληψη με τους παίκτες του Αντώνη Καλαμάκη να πιέζουν την σωστά στημένη αμυντική διάταξη των Κορυδαλλιωτών.  Αυτό δεν άλλαξε ούτε και μετά το 55’ όταν ο Ερμής έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Μανωλιά με δεύτερη κίτρινη κάρτα .

Στο 57’ ακυρώθηκε γκολ του Ταμπάκη  με υπόδειξη του βοηθού Μητάκου ως οφσάιντ.

Η ευκαιρία του αγώνα και ίσως της χρονιάς χάθηκε  για τον Ατρόμητο στο 76’. Αρχικά το σουτ του κορυφαίου της ομάδας Μητρόπουλου βρήκε το οριζόντιο δοκάρι , η μπάλα επέστρεψε στον Δανασή που σούταρε για να «τραντάξει » και πάλι το οριζόντιο δοκάρι.

Με σωστά σφυρίγματα η διαιτησία του Τσαμούρη.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡ.: Τράκας, Τζωρτζάτος( 75’ Πρέλα), Μπινιχάκης ( 46΄Μαραγκός), Ακαρέπης ( 46’ Μπαλτζάκης), Γαβαλάς, Ταμπάκης, Κοντάκος, Παλάτσιος, Δανασής, Μητρόπουλος( 90’ λ.τρ. Λουβής) , Επιτροπάκης.

ΕΡΜΗΣ : Ασημέλης, Αγγέλου, Μανωλιάς, Λαζάκης, Γιάκας, Μαντούβαλος , Τζανιδάκης(76’ Μαυρομάτης), Μητροφάνης, Σάμιος( 88’ Αντωνίου), Λεβέντης( 92’ Πέτσια) , Μαυράκης( 67’ Σιδηρόπουλος)