Connect with us

4ος Όμιλος

Ο Εργοτέλης ενημερώνει ενόψει του αγώνα που ακολουθεί με τον Πανθηραϊκό

Published

on

Εν όψει του αγώνα της 27ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής με τον Πανθηραϊκό που θα διεξαχθεί στο Παγκρήτιο Στάδιο την Κυριακή 30/04/17 στις 14:30, ο Γ.Σ. Εργοτέλης πληροφορεί τους φιλάθλους τα ακόλουθα:

Τα εισιτήρια του αγώνα θα τεθούν σε κυκλοφορία αύριο Παρασκευή, με την είσοδο να έχει οριστεί στα 5 ευρώ για τη Θύρα 20 και στα 10 ευρώ για τη Θύρα 1.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για τα παιδιά έως 12 ετών (έτος γέννησης 2004 κι έπειτα), εφόσον συνοδεύονται από ενήλικα με εισιτήριο, όπως και για τα ΑΜΕΑ. Τα παιδιά της Πρότυπης Ακαδημίας Εργοτέλη και ο συνοδός τους θα έχουν τη δυνατότητα ελεύθερης εισόδου στη Θύρα 20, υπό τη συνοδεία είτε του προπονητή είτε του γονέα/κηδεμόνα τους (στη δεύτερη περίπτωση θα είναι αναγκαία η επίδειξη της ειδικής πρόσκλησης που διατίθεται από τη γραμματεία του Συλλόγου).

Έχει τυπωθεί μικρός αριθμός προσκλήσεων, αποκλειστικά για τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος του Εργοτέλη και τη φιλοξενούμενη ομάδα, καθώς και τις ποδοσφαιρικές αρχές, σύμφωνα με τους κανονισμούς της ΕΠΟ. Για την είσοδο των δημοσιογράφων κι άλλων εκπροσώπων των ΜΜΕ είναι αναγκαία η επίδειξη της επαγγελματικής ταυτότητας.

Τα εισιτήρια θα διατίθενται στα γραφεία του Εργοτέλη (Γήπεδο Μαρτινέγκο, Ν. Πλαστήρα 1, τηλ. 2810222246) αύριο Παρασκευή 10:00-20:00 και το Σάββατο 10:00-14:00. Την ημέρα του αγώνα, Κυριακή, η διάθεση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει στις 13:00 από τα εκδοτήρια του Παγκρητίου Σταδίου.