Connect with us

stoplekto

Ο επιχειρηματίας Μιχ. Σπανόπουλος κοντά στη Χαραυγή

Χωρίς Γερπαναγιώτη ,αμφίβολος ο Γκουγκούδης με ΑΟ Μοσχάτου

Published

on

Μια αρκετά σημαντική οικονομική βοήθεια δέχτηκε η Χαραυγή από τον επιχειρηματία Μιχάλη Σπανόπουλο που είχε διατελέσει και ποδοσφαιριστής της ομάδας στο παρελθόν και την αγαπάει..

Δεν αποκλείεται μάλιστα εφόσον του το επιτρέψουν οι επαγγελματικές του ασχολίες , ο κ. Σπανόπουλος ( αυτή την περίοδο βρίσκεται στις επιχειρήσεις του στον Λίβανο) να ασχοληθεί από την επόμενη περίοδο  ενεργά και με τα διοικητικά του συλλόγου.

*Σε  καλή κατάσταση βρίσκεται η Χαραυγή όπως φάνηκε και στο φιλικό με τους Τράχωνες όπου επικράτησε με 2-0, χάρη στα τέρματα που σημείωσαν οι Περδίκης και Σαπαλίδης .

Ο Μιχάλης Λυκερίδης που  έμεινε ικανοποιημένος από την διάθεση των παικτών του  , ετοιμάζει την ομάδα για τον Κυριακάτικο αγώνα με τον ΑΟ Μοσχάτου .

Θα απουσιάσει ο τραυματίας Γεροπαναγιώτης  ενώ προσπάθειες γίνονται για να προλάβει ο Γκουγκούδης που υποβάλλεται σε θεραπεία..

Εκτός απροόπτου θα  παίξει και ο Θωμάς Μακαρονάς εφόσον δεν έχει ξεκαθαρίσει το θέμα της μεταγραφής του σε ΠΑΕ της Σούπερ Λίγκ.

Παρόντες θα είναι και οι στρατευμένοι Μενδρινός , Σαπαλίδης που εξασφάλισαν άδεια από τις μονάδες τους .

*Ελάχιστες προσκλήσεις έχουν απομείνει για την χοροεσπερίδα του συλλόγου που θα γίνει ανήμερα των Φώτων στην «Ιερά Οδό » με τον Νότη Σφακιανάκη  και την Αγγελική Ηλιάδη .

ANT.ΔΑΡΖΕΝΤΑΣ

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply