Connect with us

stoplekto

Ο Εθνικός πρωταθλητής στους εφήβους Πειραιά. Επικράτησε στα πέναλτι του Αετού Κορ. 6-5

Published

on

Κανονική διάρκεια 1-1700 θεατές στο γήπεδο !!

Ο Εθνικός Πειραιά αναδείχτηκε πρωταθλητής εφήβων Πειραιά  αφού επικράτησε στα πέναλτι του ισάξιου του Αετού Κορυδαλλού με 6-5 .

Το παιχνίδι έγινε σε αθλητικότα πλαίσια και το παρακολούθησαν περίπου 700 θεατές που κατέκλυσαν το γήπεδο Χαραυγής .

Την επιτυχία τους πανηγύρισαν έξαλλα οι παίκτες του Εθνικού που αποθεώθηκαν από τους φιλάθλους τους.

Χρειάστηκε  να κτυπηθούν δεκαέξι πέναλτι για να αναδειχτεί ο πρωταθλητής .

Η κανονική διάρκεια του αγώνα έληξε ισόπαλη 1-1 με τις δυο ομάδες να έχουν από ένα ημίχρονο με ένα γκολ και ένα δοκάρι !!!

Ο Αετός ήταν καλύτερος στο α’ μέρος . Προηγήθηκε στο 18’ με τον Κουβάτσο  ενώ στο 24’ είχε σουτ του Βερούση στο οριζόντιο δοκάρι .

Ο Εθνικός μπήκε αποφασιστικά στην επανάληψη και ανέλαβε την πρωτοβουλία . Στο 69’ ισοφάρισε με πλασέ του Παλούκη . Στο 71’ είχε δοκάρι με τον Στογιαννάκη .

Έτσι το παιχνίδι έφτασε στη «ρώσικη ρουλέτα» . Εκεί επικράτησε ο Εθνικός αφού χρειάστηκε κάθε ομάδα να εκτελέσει από οκτώ πέναλτι.

Για τον Εθνικό σκόραραν  οι Παπαγεωργίου, Παλούκης, Βατίστας Ανδρέας 2, Έξαρχος, Βατίστας Αναστάσης και ο γκολκίπερ Ντόσκορης . Αστόχησαν οι Βατίστας Ανδρέας 1( άουτ) και Κουνέλης( απέκρουσε ο Σιάτρας) .

Από τον Αετό ευστόχησαν οι Βερούσης,  Γκούμας, Καλαμάρας, Μπούλιαρης Ευστρατιάδης ενώ δεν τα κατάφεραν οι Κουβάτσος, Δημητρίου( απέκρουσε ο Ντόσκορης) και Μπακοθανάσης( δοκάρι) .

Επιβλητική η διαιτησία του διεθνούς Ηλία Σπάθα.

Άψογοι στις υποδείξεις τους οι Κωνσταντόπουλος Δ. και Πετρίδης Θ.

ΕΘΝΙΚΟΣ( Προπονητής Βαγγέλης Ρέντζος) : Ντόσκορης , Κουνέλης, Στουγιαννάκης, Παπαγεωργίου, Έξαρχος , Βιδάλης, Βατίστας Ανδρ. 1, Στάφα, Δημητρόπουλος, Παλούκης, Νίνος( Φακιόλι, Χάλαρης, Βατίστας Αναστ., Παπαθανάσης, Βογιατζής, Μανδάς, Βατίστας Ανδρ. 2.)

ΑΕΤΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ( προπονητής Αλέκος Λιθόπουλος)  : Σιάτρας, Μισιρλάκης, Φειδάς, Καλαμάρας, Κουβάτσος, Κωστόπουλος, Βερούσης , Μουτάφης, Λεριός, Νούχο( Μικρόπουλος, Μπούλιαρης) Μπακοθανάσης , Γιάκαλης, Ευστρατιάδης, Κόμητας, Δημητρίου .

Αμέσως μετά την λήξη έγιναν οι απονομές στις ομάδες που πρωταγωνίστησαν . Στον Εθνικό για την κατάκτηση της 1ης θέσης, στον Αετό για την 2η , στον Ίκαρο Καλλιθέας για την 3η,  στην ΑΕ Μοσχάτου για την  4η θέση .

Επίσης τιμήθηκαν οι πρωταθλητές της Β’ Κατηγορίας εφήβων , Ιωνικός( 1ος όμιλος) , ΑΟ Καραβάς( 2ος ) , ΑΟ Κορυδαλλός ( 3ος) , Αμπελακιακός( 4ος )

Βραβεύτηκαν οι διαιτητές του μεγάλου τελικού ( Σπάθας, Κωνσταντόπουλος, Δ., Πετρίδης Θ., Ανθόπουλος Χ.

Καθώς και του μικρού( Γεωργόπουλος Β., Ιωαννίδης Ν.. Καλέγιας Ν., Τσονοπούλου Α.,)

Επίσης ο παρατηρητής των δυο τελικών Γιάννης Αντωνόπουλος και ο γιατρός Παναγιώτης Ανδρομιδάς .

  1. Παραβρέθηκαν  από την διοίκηση της ΕΠΣΠ οι Γιάννης Σπάθας, Γιάννης Σταματάτος, Βασίλης Κουτσούπης, Γιάννης Ποντίκης, Λουκάς Κανδύλης  , οι υπεύθυνοι Ορισμού διαιτητών στις υποδομές Μανώλης Συνοδινός, Γιάννης Ευδαίμων  και φυσικά ο πρόεδρος της Επιτροπής Υποδομών Απόστολος Μαρούλης με τον συνεργάτη του Σταύρο Μορφόπουλο που κατέβαλαν τεράστιες προσπάθειες με κάθε λεπτομέρεια ώστε να μην υπάρξει το παραμικρό πρόβλημα στην  εκδήλωση. Μια εκδήλωση που στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία  και χωρίς το παραμικρό παρατράγουδο