Connect with us

stoplekto

Ο Γ. Σπάθας επίτιμος πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών

Published

on

Την προσεχή Δευτέρα 8-2-2016 και ώρα 19.00  θα πραγματοποιηθεί η κοπή πίτας του Συνδέσμου,  στα γραφεία του Προσκεκλημένοι όλοι οι φορείς του Πειραϊκού ποδοσφαίρου και όλα τα Πειραιώτικα σωματεία.

Επίσης  αποφάσισε ομόφωνα να διεξαχθεί  Γενική Συνέλευση την Δευτέρα 29-2-2016 με θέμα οικονομικό απολογισμό 2015, οικονομικό προϋπολογισμό 2016, καθώς και η ανάδειξη επίτιμου Προέδρου του Συνδέσμου του  Κου Ιωάννη Σπάθα, γενικού γραμματέα της ΕΠΣ Πειραιά.

Ο κ. Σπάθας που τιμήθηκε πρόσφατα από την Ένωση Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Πειραιά, είναι μια ζωή κοντά στο ποδόσφαιρο, το οποίο υπηρέτησε από διάφορες θέσεις. Αρχικά σαν αθλητής παίζοντας μπάλα στον Άρη Αμφιάλης . Στη συνέχεια έγινε διαιτητής ,φτάνοντας μέχρι την Α’ Εθνική με κορυφαία στιγμή του τη διαιτησία στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας  το 1994 ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκού  . Ακολούθως  εγκαταλείποντας την ενεργό δράση , ασχολήθηκε με τα διοικητικά της διαιτησίας , φτάνοντας στη θέση του προέδρου του Συνδέσμου Διαιτητών Πειραιά . Τα τελευταία χρόνια υπηρετεί την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πειραιά από τη θέση του Γενικού Γραμματέας . Δικαιολογημένη λοιπόν η ύψιστη αυτή τιμή  των Πειραιωτών διαιτητών στο πρόσωπο του…