Connect with us

stoplekto

Ο Γ. Πολίμος στη Δάφνη Ταμπουρίων

Published

on

Η Δάφνη Ταμπουρίων Κερατσινίου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Γιάννη Πολίμο.  Ο έμπειρος προπονητής τα τελευταία χρόνια άφησε σπουδαίο έργο στα Αστέρια Δραπετσώνας, τα οποία οδήγησε πέρσι στην Α’ Κατηγορία, ενώ παλαιότερα έχει κάτσει και στον πάγκο του ΑΣ Δραπετσώνας. Η Δάφνη πρόσφατα είχε συμφωνήσει με τον Μάνο Χαρόπουλο, όμως κάποιες επαγγελματικές υποχρεώσεις του τελευταίου έφεραν μοιραία τη λύση της συνεργασίας.

Μετά το τέλος  της συνάντησης με τους διοικούντες της Δάφνης  ο νέος προπονητής δήλωσε:

«Κατόπιν συζητήσεων με το Δ.Σ. της ομάδας, αποφασίσαμε από κοινού να αναλάβω τη     θέση του προπονητή της ομάδας.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω το Δ.Σ. της ομάδας για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου και να τους υποσχεθώ  ότι θα δώσω το καλύτερό μου εαυτό, ώστε να πετύχουμε το στόχο που έχουμε βάλει ως ομάδα.

Με πλάνο, προγραμματισμό, μεθοδικότητα, συνεργασία και κυρίως με ιδρώτα, πολύ δουλειά, υπομονή και επιμονή, στόχος είναι να παρουσιάσουμε ένα αξιόμαχο σύνολο παίζοντας πρωτίστως σωστό ποδόσφαιρο.

Η αγάπη του Δ.Σ. για την ομάδα, η όρεξη για δουλειά και τέλος η δίψα για να έρθει και η διάκριση στη σωστή στιγμή, ήταν οι λόγοι να συμφωνήσω στην πρόταση που μου έγινε. Προσωπικά αυτό αποτελεί μια πρόκληση  να δουλέψω με την διοίκηση, τους συνεργάτες μου και τους ποδοσφαιριστές για να πετύχουμε τους στόχους μας.»

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply